Video + Foto. Steaua, victorie la pas în primul amical! Au marcat noile transferuri

Gabriel Esanu   
în Fotbal intern
03/02/2018, 18:58
Video + Foto. Steaua, victorie la pas în primul amical! Au marcat noile transferuri GALERIE FOTO

După stagiul de pregătire de la Forban, CSA Steaua s-a impus fără emoţii împotriva celor de la Câmpina, echipă din liga prahoveană. Golurile formaţiei pregătite de Ion Ion şi Marius Lăcătuş au fost înscrise de Florin Răsdan, Ghiţă Constantinescu, Marius Bâtfoi, Cătălin Mirea şi Adrian Vâlcea, cu duble pentru ultimii doi.

La partidă au asistat şi aproximativ 250 de suporteri ai Stelei, care au creat o atmosferă foarte frumoasă. Pentru “roş-albaştrii” a jucat şi Gabriel Peptănuş, 19 ani, promovat de la juniori. Iată formula de start: Chiş – Zamfirescu, Lolescu, Sitaru, Turbatu, Constantinescu, Zeciu, Peptănuş, Răsdan, Bâtfoi, Predescu.

Al doilea stagiu de pregătire pentru CSA Steaua, în care se vor disputa mai multe partide amicale, va avea loc în perioada 11-25 februarie, la Cheile Grădiştei.

CSA Steaua este pe primul loc în Liga a 4-a, cu 38 de puncte, două peste a doua clasată, Tricolorul, şi trei mai multe decât Academia Rapid. Primele patru se vor califica în faza play-off pentru promovare.

sursă foto: campinatv.ro

Închide ×