Sporturi

Steaua, victorie lejeră în Seha Liga la handbal masculin! Au învins o echipă din Champions League. Video

Autori: Ionut Neamţu, Traian Terzian | 29.09.2018 | 08:13
Echipa de handbal masculin Steaua București a obținut o victorie lejeră în etapa a cincea din Seha Liga

Echipa de handbal masculin Steaua București a obținut o victorie lejeră în etapa a cincea din Seha Liga, trecând în sala Concordia din Chiajna, cu scorul de 42-33, de campioana Belarusului, Meshkov Brest. Vicecampioana României a reușit vineri seară al treilea succes în tot atâte meciuri jucate pe teren propriu în această competiției.

Steliștii au beneficiat de faptul că Meshkov Brest, care în urmă cu câteva zile învinseseră formația franceză Montpellier, câștigătoarea Ligii Campionilor în sezonul precedent, a deplasat în România echipa a doua. Practic, bielorușii au lăsat acasă cei mai buni 16 jucători.

Sârbul Stefan Vujic, cel mai bun jucător în victoria Stelei din Seha Liga

După o primă repriză echilibrată și încheiată cu avantajul elevilor lui Ovidiu Mihăilă, scor 16-15, steliștii au turat motoarele în partea secundă și s-au impus clar cu scorul de 42-33. Cel mai bun jucător de la Steaua București în victoria cu Meshkov Brest din Seha Liga a fost sârbul Stefan Vujic, autor a 7 goluri.

Celelalte goluri ale vicecampioanei României au fost marcate de Krsto Milosevic – 6, Javier Jumet – 5, Ionuț Georgescu – 4, Nemanja Grbovic – 4, Marin Vegar – 4, Marius Stavrositu – 3, Octavian Bizău – 3, Sabin Constantina – 2, Mihai Becheru – 2, Martin Johansson – 1 și Răzvan Răpciugă – 1, în timp ce portarul Andrei Merlă a apărat trei aruncări de la 7 metri.

În urma acestui succes, Steaua București se află pe poziția a patra în clasament, cu 9 puncte, la egalitate cu Meshkov Brest și PPD Zagreb. Pe primele două locuri sunt ocupate de macedonenii de la Vardar Skopje și de croații de la Nexe cu câte 12 puncte. În etapa viitoare din Seha Liga, Steaua va juca în Croația, cu Nexe, la 19 octombrie.

Jucătorii Stelei sărbătoresc victoria din meciul cu Meshkov Brest
Jucătorii Stelei sărbătoresc victoria din meciul cu Meshkov Brest

Steaua București a pierdut titlul în sezonul trecut, după un duel dramatic cu rivalii de la Dinamo București. La scorul de 1-1 la general, ”roș-albaștrii” au beneficiat de terenul propriu în meciul decisiv, dar dinamoviștii s-au impus cu 22-19 după un meci de infarct și au câștigat al treilea titlu consecutiv.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!