STEAUA. AU PETRECUT cu lăutari pînă dimineaţă! Decizia OFICIALĂ

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
09/02/2016, 11:30
STEAUA. AU PETRECUT cu lăutari pînă dimineaţă! Decizia OFICIALĂ

UPDATE 11:30 / Helmuth Duckadam a declarat că Bourceanu şi Pîrvulescu au avut acceptul conducerii să meargă la petrecerea unde au fost filmaţi:

“Au avut acordul antrenorului şi al patronului să se ducă la acea petrecere. În timpul liber, dacă ai acceptul antrenorului e normal să te distrezi. Bourceanu vine după o perioadă lungă în care nu a jucat, Pîrvulescu a jucat şi el puţin la Voluntari. Dacă vor confirma la antrenament sînt sigur că Reghecampf le va da o şansă”, a spus Duckadam la un post de televiziune.

UPDATE / Alexandru Bourceanu şi Paul Pîrvulescu au intrat în dizgraţia lui Becali, după ultima escapadă nocturnă a acestora. Patronul Stelei este dispus să renunţe la cei doi jucători, reveniţi în iarnă la “roş-albaştri”, anunţă GSP.

STEAUA. “Roş-albaştrii” au revenit în ţară sîmbătă noapte, după al doilea stagiu de pregătire din Turcia, iar Laurenţiu Reghecampf le-a dat liber jucătorilor.

STEAUA. Alexandru Bourceanu şi Paul Pîrvulescu s-au distrat apoi pînă dimineaţa cu manelişti şi lăutari. Pepe, cîntăreţul de muzică latino, a postat pe un cont de socializare o filmare pe care a descris-o “Vă prezint noua mea trupă”, unde Pîrvulescu apare îmbrăcat în echipamentul Stelei, cîntînd la clape, iar Bourceanu stă alături de “trupă”.

Vezi VIDEO aici

Închide ×