Fotbal intern

STEAUA. VIDEO / Întîlnire între mentor şi discipol: Olăroiu-Rădoi

După ce Steaua a reuşit incredibila ”triplă”, cîştigînd toate trofeele interne, Gigi Becali pare să fie dispus să facă orice pentru a-şi asigura un viitor sezon de senzaţie şi un...
07.06.2015 | 08:40
STEAUA VIDEO  Intilnire intre mentor si discipol OlaroiuRadoi
ADVERTISEMENT

După ce Steaua a reuşit incredibila ”triplă”, cîştigînd toate trofeele interne, Gigi Becali pare să fie dispus să facă orice pentru a-şi asigura un viitor sezon de senzaţie şi un parcurs cît mai lung în cupele europene. Aşa că, după ce şi-a pus antrenor la echipă pe finul Mirel Rădoi, latifundiarul din Pipera a mai chemat ceva întăriri, reuşind chiar să ”dea lovitura” în materie de ”specialişti”.

E OFICIAL! Trupa lui Cârţu a transferat un fundaş al naţionalei Bulgariei

Mai exact, zilele trecute, reporterii Spynews.ro l-au surprins pe Cosmin Olăroiu în momentul în care s-a întors din Emiratele Arabe Unite, acolo unde tocmai a pierdut un tilul cu echipa Al Ahli şi a fost întîmpinat la aeroport de un întreg alai, condus chiar de actualul antrenor al Stelei, Mirel Rădoi, finul finanţatorului echipei campioane. Cei doi, foarte bucuroşi că s-au văzut, s-au îmbrăţişat şi, în timp ce un angajat de-al aeroportului îi căra zecile de bagaje aduse de Olăroiu, discutau, pătimaş, despre viitorul Stelei.

ADVERTISEMENT

Steaua. Un jucător şochează: “Unii colegi n-aveau bani de mîncare” 

Mai mult, ne-a spus angajatul cu pricina, fericit că a fost răsplătit cu 200 de lei pentru eforturile sale, după ce a plecat Oli cu Rădoi şi întreaga familie, cei doi au discutat doar despre fotbal, iar după volumul de bagaje adus, se pare că antrenorul cu care Steaua a făcut cele mai mari performanţe în cupele europene este deja ”antamat” de Gigi pentru a-l sfătui pe mai puţin experimentatul Rădoi.
Steaua a cîştigat Liga I la două puncte diferenţă faţă de ASA Târgu Mureş şi a mai a cîştigat în acest sezon şi Cupa Ligii şi Cupa României, realizând o “triplă” istorică în campionatul românesc. Ultima oară când a reuşit eventul a fost în sezonul 1996-1997, când Steaua a trecut în campionat şi finala Cupei de FC Naţional. ( VIDEO)

Propunere SURPRINZĂTOARE pentru Rădoi: “Eu l-aş lua fără probleme!” 

STEAUA. SECRETELE lui Mirel! Dezvăluiri incredibile despre Rădoi

Sursă: spynews.ro