Fotbal intern

STEAUA. Mario Felgueiras vine doar pentru salariul lui Chipciu!

Steaua caută un înlocuitor pentru Giedrius Arlauskis care s-a transferat la finalul sezonului la englezii de la Watford. Steliştii au avut negocieri cu Peterson Pecanha, dar petrolistul a cerut...
27.06.2015 | 00:04
STEAUA Mario Felgueiras vine doar pentru salariul lui Chipciu
ADVERTISEMENT

Steaua caută un înlocuitor pentru Giedrius Arlauskis care s-a transferat la finalul sezonului la englezii de la Watford. Steliştii au avut negocieri cu Peterson Pecanha, dar petrolistul a cerut 12.000 de euro pe lună, iar Gigi Becali nu a fost de acord şi totul a picat.

STEAUA. Campionii s-au reorientat şi încearcă să-l convingă pe Mario Felgueiras să vină în Ghencea.

ADVERTISEMENT

VIDEO STEAUA – LEGIA 1-1!!! VEZI GOLUL SENZATIONAL MARCAT DE STEAUA, DE LA 35 METRI DIRECT IN VINCLU!!! 

Fostul portar al lui CFR Cluj se află sub contract cu Konyaspor din prima ligă turcă. Felgueiras nu apără şi este nemulţumit cu statutul de rezervă. Portughezul are 700.000 de dolari salariu anual în Turcia şi nu prea ar vrea să plece de la Konya.

Jumătate Steaua, jumătate Konya

STEAUA. Portarul lusitan le-a transmis steliştilor că vine în  România, doar dacă i se plăteşte jumătate din contractul pe care îl are în Turcia. “Vin la Steaua, doar dacă mi se plăteşte 350.000 de dolari pe an”, a fost mesajul lui Felgueiras.

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA!!! TITULARUL STELEI RUPE TACEREA INTR-UN INTERVIU EXCLUSIV PENTRU FANATIK.RO!!! “AM OFERTA CONCRETA!!! PLEC!!!”

La Steaua cel mai bine plătit jucător este Alexandru Chipciu care are un salariu de 360.000 de euro pe an.

STEAUA. În afară de Felgueiras şi Pecanha, Gigi Becali a mai încercat să-l aducă pe Silviu Lung jr. de la Astra Giurgiu. Însă, Ioan Niculae a cerut 1,5 miloane de euro şi discuţiile s-au oprit imediat.

ADVERTISEMENT

RADOI A LUAT FOC IN AUSTRIA!!! CE SE INTAMPLA ACUM LA STEAUA!!!!

În acest moment, Steaua are în lot doi portari: Florin Niţă şi Valentin Cojocaru, însă Becali nu ar vrea să rişte să meargă doar pe mîna celor doi. La primul meci amical din cantonamentul austriac, cu Klagenfurt, Niţă a greşit la două din cele trei goluri primite.

700.000 de dolari este salariul lui Mario Felgueiras la Konyaspor

1.350.000 de euro este cota lui Mario Felgueiras, conform transfermarkt.de