Fotbal intern

STEAUA. Un NOU ŞEF în Ghencea! Cine-l înlocuieşte pe Meme

STEAUA. Mihai Stoica încearcă în aceste zile să-l convingă pe Gigi Becali că în vestiarul roş-albaştrilor este nevoie, nu mai tîrziu de vară, de un director sportiv. FANATIK.RO a aflat că...
27.03.2015 | 00:01
STEAUA Un NOU SEF in Ghencea Cinel inlocuieste pe Meme

STEAUA. Mihai Stoica încearcă în aceste zile să-l convingă pe Gigi Becali că în vestiarul roş-albaştrilor este nevoie, nu mai tîrziu de vară, de un director sportiv. FANATIK.RO a aflat că mai mulţi jucători i s-au plîns fostului manager general că Costel Gâlcă este depăşit de situaţie, iar în emisiunile televizate Helmuth Duckadam, în loc să îi apere, a început, din ce în ce mai des, să îi tot critice pe unii dintre fotbalişti.

Astfel, Meme i-a propus latifundiarului din Pipera cooptarea în staff a lui Petre Marin sau Adrian Neaga, oameni care în opinia sa ar putea gestiona extrem de bine relaţia cu elevii antrenorului principal al Stelei.

STEAUA. Pe 4 martie 2014, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a intrat la închisoare, după ce judecătorii l-au condamnat definitiv 3 ani şi şase luni, cu executare, în “Dosarului Transferurilor”. Dacă ulterior, o mare parte dintre prerogativele sale au fost preluate de Laurenţiu Reghecampf, cel care le era jucătorilor nu doar antrenor, ci omul care i-a apărat cît a putut pînă în ultimul său minut în mandatul de la Steaua, jucătorii au rămas fără “spate” în vestiar, după plecarea lui Reghe la arabi, omul de legătură care să gestioneze relaţia dintre ei şi conducere şi care să îi apere public.

Meme ţine în permanenţă legătura cu o parte dintre jucători

STEAUA. În aceste condiţii, după ce relaţia dintre jucători şi suporteri s-a înrăutăţit de la începutul acestui an, iar evoluţiile lor din ultimul timp nu s-au mai ridicat la cel mai înalt nivel, fiind criticaţi la televizor chiar şi de preşedintele de imagine, Helmuth Duckadam, fotbaliştii din Ghencea s-au plîns fostului lor manager. “Meme, ajută-ne! În vestiar e haos total. Fiecare face ce vrea. Sînt tot mai multe probleme. Dică e singurul care mai are un oarecare respect din partea băieţilor. La televizor simţim că nu ne mai apără nimeni. Duckadam vorbeşte în emisiunile televizate despre tot ce se întîmplă fără măcar să vină şi el la un antrenamente să vadă ce facem aici, iar în ultimul timp a început să ne critice. Avem nevoie de urgenţă de un director sportiv”, a sunat mesajul pe care fostul manager l-a primit de la unul dintre stelişti.

Petre Marin şi Rică Neaga sînt în vizorul lui Meme

STEAUA. Astfel, după ce Mihai Stoica a cerut mai multe opinii în vestiarul Stelei, FANATIK.RO a aflat că fostul manager al clubului din Ghencea i-a trecut în capul listei pe Petre Marin şi Rică Neaga pentru a-i propune lui Gigi Becali pentru funcţia de director sportiv.Mihai s-a interesat în stînga şi în dreapta şi a aflat că Petre Marin şi Rică Neaga sînt pe placul jucătorilor. El a aflat că cei doi mai ţin legătura cu oameni din echipă şi se tot interesează în ultimul timp despre mersul lucrurilor în Ghencea.

În aceste condiţii, Meme speră că îl va convinge pe Gigi Becali să îi coopteze în staff-ul Stelei pe unul dintre cei doi. Mihai avea în gînd de mai mult timp să propună să lucreze în Ghencea pe unul dintre jucătorii care au făcut parte din generaţia Stelei din perioada 2005-2006″, a dezvăluit pentru FANATIK.RO un apropiat al lui Meme.

“O să îmi spun părerea şi cînd joacă bine şi cînd joacă prost”

STEAUA. Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Helmuth Duckadam, a recunoscut că în Ghencea se simte lipsa unui om ca Mihai Stoica, cu toate că şi Marius Ianuli îşi face treaba onorabil. Eu am spus de la început că se simte lipsa unui om ca Mihai Stoica, dar în opinia mea Meme nu poate să fie înlocuit niciodată. Voi spuneţi de un director sportiv, dar nu este Marius Ianuli director sportiv? Jucătorii pot să spună orice despre mine.

Nu mă intersează! Eu o să îmi spun părerea şi cînd joacă bine şi cînd joacă prost. Eu zic că i-am ajutat cît am putut eu. Pe Tănase l-am apărat după incidentul respectiv şi nu mă interesează dacă îmi voi pune în cap pe unul sau pe altul pentru că am i-am luat partea, a spus Duckadam.

137 de meciuri a jucat Petre Marin pentru Steaua reuşind să înscrie 3 goluri

60 de meciuri a jucat Neaga pentru Steaua reuşind să marcheze 29 de goluri