Fotbal intern

STEAUA. Visul de Ligă l-a făcut să refuze PARADISUL! “Stau AICI!”

STEAUA. Liga Campionilor reprezintă atracţia supremă al carierei oricărui jucător care evoluează în Europa, competiţia organizată de UEFA fiind luată în considerare de jucători atunci...
23.06.2015 | 11:22
STEAUA Visul de Liga la facut sa refuze PARADISUL Stau AICI

STEAUA. Liga Campionilor reprezintă atracţia supremă al carierei oricărui jucător care evoluează în Europa, competiţia organizată de UEFA fiind luată în considerare de jucători atunci cînd pe masa lor ajunge o ofertă de transfer.

STEAUA. Disputele cu Messi, Ronaldo şi Ibrahimovici reuşesc să încline balanţele, de cele mai multe ori, în faţa ofertelor chiar dacă acestea sînt venite din ţinuturile “petrodolarilor”, arabii fiind din ce în ce mai tentaţi de cumpărarea jucătorilor care au impresionat în campionatele europene.

Keşeru se cere în Ghencea! Vrea la toamnă în Liga Campionilor

Interesul echipelor arabe s-a observat şi pe piaţa din România, cu precizarea că mirajul banilor a reuşit să atragă jucători precum Lukacs Szukala, Lucian Sănmărtean şi Claudiu Keşeru, foştii jucători ai Stelei.

Ofertă din Dubai pentru Tamaş

STEAUA. Ultimul jucător din anturajul Stelei atras cu bani de şeicii echipelor din Orient este Gabi Tamaş. Fundaşul de 30 ani al Stelei a primit, prin cadrul impresarului său, două oferte pentru transfer.

Ce a făcut Trencin după ce a căzut cu Steaua

“Gabi Tamaş a avut două oferte concrete de transfer în ultima perioadă! Una a fost din Dubai, care era avantajoasă financiar, şi una din Ucraina, care însă nu oferea cît dorea fundaşul de la o formaţie din străinătate. Însă punctul de atracţie era reprezentat de formaţia din Dubai, care îl tratau ca pe un rege pe Tamaş”, au precizat sursele FANATIK.RO. De jucătorul campioanei s-au mai interesat, la finalul sezonului trecut, atît Glasgow Rangers, cît şi Legia Varşovia.

DE CE A RĂMAS RĂDOI ACASĂ! CE DECIZIE A LUAT

“Vreau în Ligă”

STEAUA. Chiar dacă viaţa de lux i-a atras pe cei trei stelişti care au reprezentat punctele forte ale campioanei în ultimele sezoane, nu acelaşi lucru s-a întîmplat şi cu Gabi Tamaş. Deşi în mandatul lui Costel Gâlcă s-a declarat dornic să părăsească Steaua, venirea lui Rădoi i-a deschis fundaşului care are 63 de meciuri la naţională dorinţa de a evolua în grupele celei mai importante competiţii intercluburi din lume. “Vreau în Liga Campionilor! Nu plec de la Steaua momentan, doresc şi pot să evoluez la cel mai înalt nivel”, a fost motivaţia lui Tamaş.