Fotbal intern

Probleme la finalul meciului pentru Bălan. Ce a păţit marcatorul golului ilfovenilor după schimbare

FCSB a învins-o pe FC Voluntari cu 2-1, victoria venind în extremis în minutele de prelungire ale partidei jucate pe Arena Naţională. Ilfovenii au sperat să obţină un rezultatul de egalitate,...
16.07.2017 | 23:35
Probleme la finalul meciului pentru Balan Ce a patit marcatorul golului ilfovenilor dupa schimbare

FCSB a învins-o pe FC Voluntari cu 2-1, victoria venind în extremis în minutele de prelungire ale partidei jucate pe Arena Naţională. Ilfovenii au sperat să obţină un rezultatul de egalitate, mai ales după ce Adrian Bălan reuşise să profite de greşeala lui Ionuţ Larie şi să înscrie golul de 1-1. După reuşita din minutul 55, atacantul celor de la FC Voluntari a fost schimbat 20 de minute mai târziu.

Imediat după ce a fost schimbat, marcatorul golului egalării a început să se plângă de dureri de cap şi în zona ochilor. Medicul celor de FC Voluntari a cerut imediat intervenţia medicilor de pe ambulanţa prezentă la stadion. Adrian Bălan se ţinea cu mâna de cap, iar doctorii l-au urcat în ambulanţă pentru a analiza situaţia, alături de fotbalist urcându-se şi unul dintre maseurii echupei.

Steaua-Voluntari 2-1. Ce a declarat Bălan la finalul meciului

Fotbalistul şi-a revenit destul de repede, astfel că a vorbit despre jocul echipei la finalul meciului. “Trebuia să ne închidem ca să nu primim gol, dar nu am reuşit. Steaua ne-a supus unei presiuni constante pe tot parcursul meciului. Noi nu voiam să pierdem aici, să luăm un punct, dar aşa a fost să fie, să pierdem în ultimul minut. Se vor întoarce, sigur, şi pentru noi”, a declarat Bălan pentru Dolcesport.

Atacantul de 27 de ani joacă la FC Voluntari din 2014, înainte de a ajunge la formaţia ilfoveană el evoluând pentru Dinamo 2, Damila Măciuca şi CS Ştefăneşti. Adrian Bălan a bifat până în prezent 75 de meciuri pentru echipa ilfoveană, în tot acest timp reuşind să marcheze 26 de goluri. Fotbalistul este cotat la 500.000 de euro de site-ul transfermarkt.com.