Fotbal intern

VIDEO ATMOSFERĂ Steaua-Voluntari 2-1. Debut cu 10.000 de fani! Câţiva suporteri s-au luat la bătaie în peluză

UPDATE, finalul meciului / Imagini cu bucuria steliştilor după victoria în faţa celor de la FC Voluntari....
VIDEO ATMOSFERA SteauaVoluntari 21 Debut cu 10000 de fani Cativa suporteri sau luat la bataie in peluza

UPDATE, finalul meciului / Imagini cu bucuria steliştilor după victoria în faţa celor de la FC Voluntari.

UPDATE, min. 90+2 / Man reuşeste să marcheze pentru 2-1, iar Nicolae Dică şi-a făcut cruce imediat după golul stelistului.

UPDATE, min. 90 / Suporterii FCSB nu sunt mulţumiţi de rezultatul de pe tabelă şi au început să-i huiduie şi să-i fluiere pe jucătorii lui Nicolae Dică. Fanii au început deja să părăsească stadionul.

UPDATE, min. 75 / La meciul de pe Arena Naţională asistă 10.237 de spectatori.

UPDATE, min. 55 / Bălan egalează după o gafă a lui Larie. Dică s-a aşezat spăşit pe bancă, a luat o gură de apă, iar după 30 de secunde a revenit la marginea terenului, încurajându-şi jucătorii.

Steaua-Voluntari LIVE ATMOSFERA. Cum traieste Dica meciul de debut10

UPDATE, pauză / Imagini în direct de pe Arena Naţională în pauza meciului FCSB-FC Voluntari. Nicolae Dică i-a ţinut doar 10 minute pe jucători la vestiare. Imediat după ce au ieşit pe teren au fost luaţi în primire de preparatorul fizic Lupu care a lucrat cu fotbaliştii care au evoluat în prima repriză. Denis Alibec s-a încălzit la rândul său, însă atacantul s-a antrenat cu Lupu pe durata întregii pauze. 

UPDATE, min. 40 / În urma unor altercaţii în rândul suporterilor steliştii, mai mulţi fani au fost daţi afară de pe stadion după intervenţia stewarzilor.

UPDATE, min. 34 / Balauru, portarul celor de FC Voluntari, l-a faultat în careu pe Florin Tănase şi arbitrul George Găman a acordat penalty.

Steaua-Voluntari LIVE ATMOSFERA. Cum traieste Dica meciul de debut9

UPDATE, min. 11 / Prima fază aprinsă a meciului. Budescu a fost tras, evident, de tricou la marginea careului, însă George Găman a lăsat jocul să continue.

Steaua-Voluntari LIVE ATMOSFERA. Cum traieste Dica meciul de debut8

UPDATE, min. 10 / Mihai Stoica este suspendat pentru meciul cu FC Voluntari, directorul sportiv fiind out o lună după incidentele de la ultima etapă din sezonul trecut. Pe banca steliştilor, în locul lui Meme stă Marius Ianuli.

Steaua-Voluntari LIVE ATMOSFERA. Cum traieste Dica meciul de debut7

UPDATE, ora 20:58 / Nicolae Dică i-a strâns pe jucătorii săi şi i-a încurajat înaintea meciului cu FC Voluntari.

Steaua-Voluntari LIVE ATMOSFERA. Cum traieste Dica meciul de debut6

UPDATE, ora 20:38 / Până în acest moment, pe Arena Naţională s-au strâns aproximativ 4.000 de suporteri. 

Steaua-Voluntari LIVE ATMOSFERA. Cum traieste Dica meciul de debut5

UPDATE, ora 20:23 / Jucătorii FCSB au ieşit pe teren pentru încălzirea de dinaintea meciului cu FC Voluntari.

UPDATE, ora 20:13 / Meciul dintre Steaua şi FC Voluntari se va disputa cu acoperişul stadionului tras. Motivul este acela că în Bucureşti, la ora disputării partidei, sunt şanse foarte mari să plouă.

Steaua-Voluntari LIVE ATMOSFERA. Cum traieste Dica meciul de debut3

Meciul dintre Steaua şi FC Voluntari care se joacă azi, de la ora 21:00, în prima etapă din sezonul 2017-2018 al Ligii 1, înseamnă şi debutul lui Nicolae Dică pe banca tehnică a formaţiei “roş-albastre” din postura de antrenor princpal, după ce în anii anterior a fost secundul lui Costel Gâlcă şi Mirel Rădoi.

FANATIK.RO vă va prezenta toate momentele cheie din timpul meciului Steaua-Voluntari, chiar de la “Naţional Arena”, care îl au în prim plan pe Nicolae Dică şi atmosfera creată în jurul antrenorului “roş-albaştrilor” la meciul de debut.

Pe parcursul carierei, Nicolae Dică a fost antrenor secund la Steaua Bucureşti în sezoanele 2013-2014 şi  prima parte din 2015-2016, a stat pe banca celor de la FC Argeş în perioada când se numea SCM Piteşti, iar în luna iulie a fost numit antrenor principal la Steaua.

Steaua-Voluntari LIVE ATMOSFERA. Cum traieste Dica meciul de debut

Nicolae Dică a fost şi jucătorul Stelei între 2004-2008, după ce a fost transferat de Catania. A revenit să joace în tricoul “roş-albastru” în ianuarie 2011 şi a rămas la vicecampioana României până în luna iunie a aceluiaşi an. A mai evoluat pentru Argeş Piteşti, Iraklis, CFR Cluj, Manisaspor, CS Mioveni şi a pus ghetele în cui după aventura de la FC Viitorul.

Tags: