Fotbal intern

VIDEO. Steaua-Voluntari 2-1. Dennis, THE MAN! L-a salvat pe Dică în minutul 90+2

Steaua a primit vizita formaţiei FC Voluntari în prima etapă a sezonului 2017-2018 din Liga 1, iar echipa pregătită de Nicolae Dică a reuşit să se impună cu scorul de 2-1. ...
VIDEO SteauaVoluntari 21 Dennis THE MAN La salvat pe Dica in minutul 902

Steaua a primit vizita formaţiei FC Voluntari în prima etapă a sezonului 2017-2018 din Liga 1, iar echipa pregătită de Nicolae Dică a reuşit să se impună cu scorul de 2-1. 

Primul gol al Stelei a fost înscris de Constantin Budescu, iar Adrian Bălan a reuşit să egaleze. Golul salvator al Stelei a fost marcat de Dennis Man, în minutul 90+2.

………………………

VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI

Nicolae Dică, antrenorul formaţiei Steaua Bucureşti, a decis ca Denis Alibec şi Filipe Teixeira să rămână pe banca de rezerve, iar Junior Morais a fost titularizat în defensiva “roş-albaştrilor”. Postul de jucător Under 21 a fost ocupat de Dennis Man.

STEAUA-VOLUNTARI 2-1 (Budescu 34, Man 92/ Bălan 54)

ECHIPELE DE START

Steaua: Niţă – Enache, Bălaşa, Larie, Morais – Pintilii, Popescu – Man, Buudescu – Tănase – Gnohere

Rezerve: Stăncioiu, Alibec, Momcilovic, Achim, Benzar, De Amorim, Teixeira

Voluntari: Balauru – Acsinte, Popescu, Balaur, Maftei – Lazăr, Răuţă – Olteanu, Marinescu, Deac – Bălan 

Rezerve – Petraru, Tăbăcariu, Ivanovici, Căpăţână, Tudorie, Popadiuc, Pîrcălabu

………………….

UPDATE, 16 iulie, ora 10:40 / Steaua joacă duminică, de la ora 21:00 împotriva lui FC Voluntari, primul meci al lui Dică în calitate de antrenor principal al roş-albaştrilor. 

Antrenorul roş-albaştrilor s-a hotărât asupra echipei pe care o va trimite în teren. Jucătorul U-21 va fi Dennis Man, la ultimul antrenament, Dică folosind o formaţie cu o linie de mijloc formată din Man, Budescu şi Tănase, în spatele vârfului împins, Gnohere.

Formaţia probabilă Stelei din această seară (4-2-3-1): Niţă – Enache, Larie, Bălaşa, Junior Morais – Pintilii, Ov. Popescu – Man, Budescu, Tănase – Gnohere. 

Denis Alibec este nerefăcut complet şi este anunţat a fi rezervă, urmând a evolua doar în ultima parte a jocului.

Meciul cu FC Voluntari se va disputa pe Arena Naţională cu acoperişul tras din cauza ploii. Fanii îşi pot procura bilete de la case începând cu ora 11:00.


Steaua Bucureşti debutează duminică, de la ora 21:00, în noul sezon al Ligii 1, împotriva celor de FC Voluntari.

Suporterii steliştii sunt aşteptaţi pe Arena Naţională, biletele fiind puse la vânzare încă de sâmbătă. Un tichet la peluze costă 10 lei, în timp ce la Tribuna 2, fanii roş-albaştrilor trebuie să scoată 20 de lei din buzunar.

STEAUA-VOLUNTARI LIVE VIDEO LIGA 1. Biletele la VIP 3 costă 50 de lei, la VIP 2-75 de lei şi la VIP 1-100 de lei. Chiar şi aşa, foarte puţini dintre suporterii FCSB s-au înghesuit să cumpere bilete la meciul de duminică. Până sâmbătă, Steaua vânduse 700 de bilete la peluze.

STEAUA-VOLUNTARI LIVE VIDEO LIGA 1.  Pe contul de Facebook “Peluza Roş-Albastră-Oficial” a suporterilor FCSB a apărut încă de sâmbătă un mesaj prin care fanii sunt îndemnaţi să cumepere bilete pentru meciul cu FC Voluntari.

“Haideţi cu toţii să-i facem o primire aşa cum merită eroului de la Kiev, Nicolae Dică. Merită şi Dică o primire cu 30.000 de oameni în peluze şi tribuna, să simtă şi el ce înseamnă Steaua, nu că nu ar şti”, este mesajul galerie FCSB.

Jucătorii lui Nicolae Dică întâlnesc echipa care a câştigat Cupa şi Supercupa României în această vară. Antrenorul FC Steaua Bucureşti a declarat că primeşte sfaturi de la Cosmin Olăroiu şi că acesta doreşte ca fostul său elev să reuşească în noua carieră. “Am vorbit cu Oli, în această perioadă, am cerut sfaturi, mi-a zis ca e alături de mine, ca îşi doreşte să reuşesc, chiar vorbeeam cu el că, atunci când a venit la Steaua, era foarte tânar şi a reuşit să facă performanţă”, a declarat Dică pentru Dolcesport.

STEAUA-VOLUNTARI LIVE VIDEO LIGA 1.  Vineri, 14 iulie, Steaua şi-a afla adversarul din turul 3 al preliminariilor Ligii Campionilor. Steliştii se vor duela cu Viktoria Plzen pentru un loc în play-off-ul cele mai importante competiţii europene. Meciul tur dintre cele două echipa se va disputa pe 25 iulie, pe Arena Naţională, partida retur fiind programată o săptămână mai târziu, pe 1 august.