Fotbal intern

STEAUA.Ultimă oră! ”Rusescu vede DUBLU! E foarte GRAV!”

STEAUA. George Galamaz a dezvăluit la LOOK TV că a purtat o discuţie cu Raul Rusescu, iar fotbalistul Stelei i-a spus că problema de la ochi este mult mai gravă decît se vorbeşte. De asemenea,...
21.11.2014 | 18:29
STEAUAUltima ora Rusescu vede DUBLU E foarte GRAV
ADVERTISEMENT

STEAUA. George Galamaz a dezvăluit la LOOK TV că a purtat o discuţie cu Raul Rusescu, iar fotbalistul Stelei i-a spus că problema de la ochi este mult mai gravă decît se vorbeşte. De asemenea, Galamaz a adus acuze Comisiei de Recurs, care a anulat o pedeapsă de 16 etape de suspendare pentru jucătorul de la ASA Târgu Mureş.

STEAUA. Contactat de FANATIK.RO, Galamaz a povestit pe larg discuţia pe care a avut-o cu Raul Rusescu şi clipele de coşmar pe care fotbalistul le trăieşte. ”Am vorbit cu Raul Rusescu, nu e fractură, e mult mai grav, a avut osul zdrobit! Nu cred că rezolvarea se va găsi cu un proces civil, nu mi se pare normal. Cred că de la comisii trebuie să vină rezolvarea. Nu e normal ca o comisie să dea 16 etape de suspendare, iar alta să şteargă, pur şi simplu, cu buretele totul”, a spus George Galamaz.

ADVERTISEMENT

RUSSSS

STEAUA. Galamaz a fost şi el victima unui incident, tot pe terenul de fotbal, doar că a fost lovit de un suporter ploeştean, la meciul Petrolul – Steaua. Galamaz a fost lovit cu pumnul şi a ajuns la spital. ”Eu am fost lovit în altă parte, am avut noroc, dacă se poate spune aşa. Am avut doar fractură şi nu am avut nevoie de operaţie, doar de repaus pentru a mă reface. La Rusescu, după cum am spus, e mult mai grav! Am discutat cu el, e foarte supărat. Nici nu se gîndeşte la revenire, ci doar să fie sănătos cît mai repede. Vede dublu cu ochiul afectat. Îl înţeleg, am trecut şi eu prin astfel de momente”, a povestit George Galamaz.

STEAUA. ”Mureşan îl urmăreşte pe Rusescu, dar nu poţi să-l acuzi de intenţie. Nu sînt sigur, aşa că nu vreau să mă pronunţ. Mureşan este însă un jucator care bagă tare, loveşte cu cotul, dar nu pot să-l acuz de intenţie clară la acea fază. E nedrept. Cred că ar fi trebuit să ia cîteva etape de suspendare bune. Dacă se menţinea această pedeapsă, de 16 etape, cred că nimeni nu mai spunea nimic, s-ar fi încheiat tot circul”, a mai declarat Galamaz.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Comisia de Recurs l-a scos nevinovat!

STEAUA. Raul Rusescu a fost lovit cu cotul în pometele drept de Gabi Mureşan în timpul meciului ASA Târgu Mureş – Steaua, iar atacantul ”roş-albaştrilor” a ajuns la spital, iar apoi pe masa de operaţie.

STEAUA. Comisia de Disciplină a judecat cazul şi l-a pedepsit pe Mureşan cu 16 etape de suspendare. Clubul ASA Târgu Mureş a contestat decizia, iar Comisia de Recurs i-a anulat lui Mureşan suspendarea.

ADVERTISEMENT

Acum, oficialii din Ghencea se vor adresa la TAS, pentru ca Gabi Mureşan să fie pedepsit.

Tags: