STEAUA. Reghe pregăteşte mutarea VERII! Idolul fanilor, OFERTAT!

STEAUA. Reghecampf se pregăteşte să facă un nou pas pentru a mai readuce din fani alături de Steaua! Antrenorul vicecampioanei este decis să readucă la echipă unul dintre cei mai apreciaţi jucători străini care au evoluat sub culorile Stelei.

STEAUA. Plecarea lui Fernando Varela din centrul defensivei steliste lasă un loc imens în centrul defensivei lui Laurenţiu Reghecampf, jucătorul originar din Capul Verde fiind o piesă esenţială în angrenajul roş-albaştrilor. 

După ce transferul lui Dimitrios Chatziisaias la Steaua a intrat în impas, jucătorul oferind declaraţii exclusive pentru FANATIK.RO (vezi detalii AICI), Reghe s-a reorientat către un fotbalist cu experienţă.

Tocmai din această cauză, antrenorul a decis ca pe lista de posibili înlocuitori să apară un nume "greu" în primul mandat al lui Reghecampf. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Reghe este decis să îl aducă înapoi pe Lukasz Szukala, fundaşul alături de care se leagă marile performanţe ale Stelei din ultimii ani!

"Chiar dacă polonezul are un salariu mare la Osmanlispor, Reghe este decis să îl aducă înapoi. Totuşi, tranzacţie se poate face numai sub anumite condiţii, salariul fiind cel mai mare impediment Dacă Reghe însă nu o să găsească o soluţie viabilă şi relativ ieftină, Szukala are şanse mari să se întoarcă, Gigi fiind dispus să facă un efort pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor", au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

5 trofee în 3 ani!

STEAUA. Lukasz Szukala are un palmares de invidiat în tricoul Stelei. Polonezul de 32 de ani, cotat în momentul de faţă la 1,2 milioane euro de către site-urile de specialitate, a cîştigat 3 titluri de campion, o Cupă a României şi o Supercupă în cei cinci ani în care a activat la Steaua. La începutul anului 2015, Szukala a părăsit Steaua, alături de Sănmărtean, pentru Al Ittihad, Gigi Becali cîştigînd 2 milioane de euro în schimbul celor doi fotbalişti.

600.000 euro este salariul anual al lui Lukasz Szukala la Osmanlispor