Fotbal intern

Stefan Ashkovski, cursă de peste 60 de metri la golul din FCSB – FC Botoșani! De unde a plecat totul. Video

18.04.2021 | 22:29
Stefan Ashkovski cursa de peste 60 de metri la golul din FCSB  FC Botosani De unde a plecat totul Video
ADVERTISEMENT

Atacantul Stefan Ashkovski a făcut o cursă de peste 60 de metri la golul marcat în meciul FCSB – FC Botoșani, din prima etapă a play-off-ului, prin care moldovenii au deschis scorul.

”Roș-albaștrii” pot pierde primul loc în Liga 1 dacă nu se vor impune în partida de la Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat încă de sâmbătă, 17 aprilie, Iulian Cristea a revenit în centrul defensivei, dar Toni Petrea l-a pierdut pe portarul Andrei Vlad.

Cursă impresionată a lui Stefan Ashkovski la golul reușit în FCSB – FC Botoșani

Meciul FCSB – FC Botoşani și-a încheiat prima repriză cu avantajul moldovenilor, după un gol marcat de Stefan Ashkovski în minutul 38, după o cursă fantastică de peste 60 de metri.

ADVERTISEMENT

Jucătorul macedonean a recuperat un balon în fața propriului careu după un corner al ”roș-albaștrilor”, a trecut în viteză pe lângă Adrian Șut la mijlocul terenului, s-a protejat și de intervenția lui Răzva Oaidă și l-a ”executat” cu sânge rece pe Cătălin Straton.

La pauza întâlnirii, fostul mare internațional Ilie Dumitrescu a comentat faza golului. ”Crețu nu gestionează bine faza, pierde mingea. Ashkovski trece și de Șut, încearcă Oaidă să-l oprească…. Șut putea face un fault de joc și putea să riște chiar un galben.

ADVERTISEMENT

FCSB a controlat jocul, dar uite ce înseamnă o greșeală personală. Un jucător cu experiență ar fi făcut fault acolo. Pe mine m-a impresionat că n-a căzut la duelul cu Oaidă. A continuat faza și a terminat cu finalizare”, a declarat Dumitrescu la emisiunea Digi Sport Special.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 2.05 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: