Fotbal intern

Ștefan Baiaram a scăpat ieftin după accidentarea din meciul cu Sepsi. Când ar putea reveni pe teren. Exclusiv

22.04.2021 | 21:23
Stefan Baiaram a scapat ieftin dupa accidentarea din meciul cu Sepsi Cand ar putea reveni pe teren Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram s-a accidentat în partida dintre Universitatea Craiova și Sepsi, iar toată lumea s-a temut de ceea ce e mai rău. Totuși, fotbalistul de 18 ani a scăpat „doar” cu o entorsă și ceva probleme la un ligament. Baiaram ar putea să fie recuperat până la finalul campionatului. 

Oltenii au tot mai multe probleme cu accidentările. Paul Papp este ultimul jucător care s-a accidentat și, din păcate, apărătorul va rata toate meciurile care au mai rămas de jucat.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, în ultima etapă, Mihai Bălașa a văzut cartonașul roșu, astfel că situația lui Marinos Ouzounidis este una complicată. Tehnicianul grec mai are doar doi fundași centrali de meserie, iar Craiova dă piept cu CFR Cluj și FCSB în următoarele două runde.

Ștefan Baiaram a scăpat „ieftin” după intrarea dură a lui Nouvier: entorsă. Fotbalistul Științei are și o problemă la un ligament, dar ar putea să apară pe teren până la finalul sezonului

Ștefan Baiaram a fost unul dintre pionii de bază ai Universității Craiova în acest sezon. „Fane” a bifat 29 de apariții, iar Marinos Ouzounidis l-a apreciat din prima clipă și a contat mai mereu pe Baiaram, jucător care poate fi util și pentru regula U21, având doar 18 ani.

ADVERTISEMENT

Din păcate, la această vârstă, Ștefan Baiaram se confruntă și cu prima problemă medicală mai serioasă. A fost lovit foarte dur de Bryan Nouvier în jocul U Craiova – Sepsi. Doar un minut trecuse din acest meci: „Eu am vrut să joc mingea, nu să-l accidentez, dar cred că l-am lovit puțin, nu știu exact. Am vorbit cu el și m-am prezentat scuzele, totul este în regulă.

Nu am vrut să-l lovesc. Noi suntem pregătiți să jucăm cu pressing sus, să jucăm la contact, dar nu am venit să jucăm dur,” a fost explicația fotbalistului de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Baiaram a fost scos cu ambulanța de pe teren, iar oltenii s-au temut de ce e mai rău. Până la urmă, tânărul jucător al Științei s-a întors la stadion până să se termine meciul, iar FANATIK a prezentat în exclusivitate primele imagini cu Ștefan Baiaram lovit. După o serie de investigații, acesta și-a aflat și verdictul: entorsă, dar are și o problemă la ligament. Totuși, oficialii speră să-l recupereze până la finalul sezonului.

Sorin Cârțu a explicat motivul pentru care jucătorii Universității Craiova cedează: „Jucăm din trei în trei zile, e un ritm ridicat”

Jucătorii Universității Craiova nu au prea mult de refacere, fiind angrenați în lupta pentru campionat, dar și în bătălia pentru câștigarea Cupei României. Astfel, „juveții” sunt nevoiți să joace din trei în trei zile și de aceea apar și accidentările, consideră președintele Sorin Cârțu: „Sunt lucruri care pot să apară. Uitați-vă și dumneavoastră, jucăm din trei în trei zile. Este un ritm ridicat și se pot întâmpla și astfel de lucruri. Din păcate, ar putea să mai apară și alte accidentări.

ADVERTISEMENT

Uite, sunt meciuri care se desfășoară duminica și miercurea. Nu e neapărat ghinion, dar asta este, așa e în fotbal,” a spus „Sorinaccio” pentru FANATIK.

Pe lângă acest fapt, adversarii Craiovei nu i-au menajat deloc pe băieții lui Ouzounidis, iar tehnicianul grec chiar s-a arătat deranjat după remiza de la Botoșani: „Nu a fost un joc, a fost o luptă. Nu vreau să vorbesc mult, pentru respect fotbalul și fotbaliștii, dar trebuie să existe mai mult respect între jucători,” a declarat Marinos Ouzounidis.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova: 1,55 este cota pentru „PSF X”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT