Fotbal intern

Ștefan Baiaram, accidentare groaznică în Craiova – Sepsi. Cât poate lipsi fotbalistul oltenilor. Update exclusiv

Stefan Baiaram accidentare groaznica in Craiova  Sepsi Cat poate lipsi fotbalistul oltenilor Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ștefan Baiaram a suferit o accidentare groaznică în startul meciului Craiova – Sepsi, din prima etapă a play-off-ului, iar FANATIK a aflat primul verdict al medicilor de pe ambulanță.


Baiaram va lipsi o lună

UPDATE, 17 aprilie, ora 22:44 / Căpitanul echipei Universitatea Craiova, Nicușor Bancu, a dezvălui că accidentarea lui Ștefan Baiaram nu este atât de gravă pe cât s-a părut la prima vedere.

ADVERTISEMENT

”Baiaram a venit acum în vestiar, este bine, nu e grav, revine într-o lună. Jucătorul de la Sepsi merita cartonaș roșu”, a declarat Bancu. La rândul său, Alexandru Tudorie a spus: ”Am crezut că s-a întâmplat ceva foarte grav cu Baiaram. Acum ni s-a spus că e ok, dar va dura ceva timp până va reveni”.


Știre inițială, 17 aprilie, ora 21:22

Accidentare gravă pentru Ștefan Baiaram în meciul Craiova – Sepsi

La scurt timp după începutul întâlnirii Craiova – Sepsi, Ștefan Baiaram s-a accidentat grav după un duel pentru balon cu Bryan Nouvier și a avut nevoie de ambulanță pentru a fi transportat la spital. VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

”Nu pare fractură. Trebuie investigatii. Noi sperăm să fie ceva mai ușor, o entorsă, o luxație”, au declarat medicii de pe ambulanță pentru corespondentul FANATIK prezent pe stadion.

Nouvier a scăpat fără cartonaș

Jucătorul de 18 ani al Universității Craiova a fost prins cu piciorul moale la un contact dur cu Nouvier, care însă nu a avut intenție. De altfel, arbitrul nu i-a acirdat nici cartonaș galben fotbalistului de la Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se întâlnesc în prima etapă a play-off-ului din Liga 1. Oltenii visează la titlu, dar accidentarea lui Baiaram se poate dovedi o pierdere importantă pentru Marinos Ouzounidis, mai ales că acesta reprezenta și o soluție pentru regula U21.

După ce au ratat titlul în ultima etapă a sezonului trecut, oltenii vor să se răzbune în această stagiune. FANATIK îți prezintă o statistică a play-off-urilor în care Bănia a avut o participantă.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – U Craiova: 1,70 este cota pentru „nu marchează ambele”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT