Sport

Momente de panică la derby-ul U Craiova – CFR Cluj! Ambulanţa a intrat pe teren după accidentarea lui Baiaram

Au fost momente de panică pe "Ion Oblemenco" la meciul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj. Ştefan Baiaram a fost faultat dur e Debeljuh, iar ambulanţa a intrat pe teren.
05.02.2022 | 22:55
Momente de panica la derbyul U Craiova  CFR Cluj Ambulanta a intrat pe teren dupa accidentarea lui Baiaram
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj a fost unul foarte fizic, jucătorii celor două echipe fiind sancţionaţi de Ovidiu Haţegan pentru durităţi, pe tot parcursul meciului.

Momente de panică la derby-ul U Craiova – CFR Cluj! Baiaram, faultat dur

În minutul 75, Ştefan Baiaram a fost victima unui fault dur comis de Gabriel Debeljuh. Într-un duel pentru minge, atacantul celor de la CFR Cluj i-a prins glezna lui Baiaram, iar mijlocaşul oltenilor a solicitat imediat îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Tânărul jucător al oltenilor a mai suferit în trecut accidentări grave, iar colegii săi au tras o sperietură zdravănă când au văzut modul în care a căzut colegul lor.

Ambulanţa a intrat pe teren

Pe teren a intrat imediat ambulanţa, însă, din fericire, fotbalistul a putut să iasă pe propriile picioare de pe teren, în aplauzele fanilor.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf l-a schimbat pe Ştefan Baiaram cu Ionuţ Vînă. Şi Dan Petrescu a mutat după faultul lui Debeljuh.

“Bursucul” l-a schimbat imediat pe atacant cu Sergiu Buş, mai ales că atacantul său era deja expus după ce Ovidiu Haţegan i-a arătat cartonaşul galben.

ADVERTISEMENT

Debeljuh, scos de Dan Petrescu după fault! Camora, eliminat câteva minute mai târziu

Dan Petrescu nu a scăpat de ce i-a fost frică. L-a scos pe Debeljuh pentru a nu risca o eliminare, însă căpitanul Mario Camora a fost cel în această situaţie.

Fundaşul ardelenilor a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 85, spre disperarea antrenorului care a avut o reacţie nervoasă în momentul în care apărătorul a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, gol după o gafă a apărării adverse! Egalarea a venit în minutul 90+6

CFR Cluj a reuşit să deschidă scorul în minutul 14 de Petrila, după o gafă în lanţ a apărătorilor adverşi.

Universitatea Craiova a ratat mai multe ocazii, iar jucătorii CFR-ului au scos în două rânduri de pe linia porţii prin Camora şi Manea. Egalarea a venit în minutul 90+6 graţie golului marcat de Gustavo

CFR Cluj ar putea să mai piardă două puncte din avansul de opt pe care îl avea înaintea etapei faţă de FCSB. “Roş-albaştrii” trebuie să învingă FC U Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT