Sport

Ștefan Baiaram, amendat aspru de Mihai Rotaru după U Craiova – FC Argeș 3-0: „M-a rugat să-l las până intră salariul”

Ștefan Baiaram (19 ani) l-a supărat pe Mihai Rotaru. Deși a închis tabela în U Craiova - FC Argeș 3-0, tânărul atacant s-a ales cu o amendă mare din partea patronului.
12.03.2022 | 12:52
Stefan Baiaram amendat aspru de Mihai Rotaru dupa U Craiova  FC Arges 30 Ma rugat sal las pana intra salariul
Stefan Baiaram se bucura dupa un gol marcat alaturi de Elvir Koljic in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Arges, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 11 martie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram (19 ani) a avut parte de o săptămână de vis. Mai întâi, superstarul Universității Craiova a făcut senzație la majoratul iubitei sale, iar apoi a marcat ultimul gol în victorie obținută la scor de neprezentare în fața lui FC Argeș, din prima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1. Cu toate acestea, tânărul atacant a reușit să îl supere pe Mihai Rotaru.

Ștefan Baiaram, amendat pentru gestul din finalul meciului cu FC Argeș

Ștefan Baiaram a marcat pentru 3-0 în U Craiova – FC Argeș, dar s-a ales și cu un cartonaș galben în minutul 90, gest care a înfuriat întreaga conducere a alb-albaștrilor, în frunte cu patronul.

ADVERTISEMENT

Internaționalul de tineret al oltenilor l-a faultat dur pe Dobrosavlevici, la centrul terenului. Baiaram fusese contrat anterior de fundașul piteștean, motiv pentru care nervii au cedat și nu s-a lăsat până nu și-a taxat adversarul, alegându-se cu avertisment din partea lui Istvan Kovacs.

„A luat amendă direct de la mine, pentru că amenzile date de mine sunt mult mai mari. A luat o amendă mare, mare. Nu se poate așa ceva, acela a fost un gest care nu face cinste unui fotbalist.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru care m-a rugat Ștefan e să-l las până intră salariul, pe 15. Am vorbit cu el și mi-a zis că îi pare foarte rău, a zis că e sigur că nu se va mai întâmpla așa ceva. Nu mă deranjează să ia cineva un galben sau un roșu, dar pe motive de joc!”, a declarat Mihai Rotaru, la PRO X.

Laurențiu Reghecampf, supărat și el pentru „galbenul” încasat de Baiaram

Laurențiu Reghecampf știa de repercursiunile gestului lui Ștefan Baiaram. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a declarat după meci că atacantul va fi sancționat de club.

ADVERTISEMENT

„Da, clar Baiaram va primi o amendă, pentru că este un jucător important al echipei noastre, component al naționalei de tineret, nu are voie să aibă o asemenea reacție, indiferent de ceea ce se întâmplă pe teren.

Din partea mea și a conducerii cu siguranță va avea o amendă, pentru că trebuie să învețe din aceste lucruri. Noi nu permitem așa ceva. La un moment dat, aceste greșeli o să conteze foarte mult”, a declarat antrenorul Universității Craiova, după victoria cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT
  • 5 goluri are Ștefan Baiaram în acest sezon de Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 3,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT