Sport

Ștefan Baiaram a sărbătorit majoratul iubitei. Partenera starului de la U Craiova este campioană la kickboxing. Foto

Ștefan Baiaram (19 ani) o duce bine pe toate planurile. Vedeta Universității Craiova este pe val în Liga 1 și s-a pregătit pentru play-off la petrecerea de majorat a iubitei sale.
11.03.2022 | 13:11
Stefan Baiaram, la majoratul iubitei Cristina-Maria Radut: FOTO: Facebook Stefan Baiaram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vești bune la Universitatea Craiova înainte de startul play-off-ului. Moralul lui Ștefan Baiaram este la cote maxime. Pe 8 martie, iubita starului din Bănie a împlinit 18 ani, iar cei doi îndrăgostiți au făcut senzație la petrecerea de majorat. Cristina-Maria Răduț, partenera lui Baiaram, este celebră în lumea sporturilor de contact.

Ștefan Baiaram e gata pentru play-off! Vedeta Universității Craiova a petrecut la majoratul iubitei sale

„Știința” începe cu speranțe mari play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2021-2022. U Craiova debutează acasă, cu FC Argeș, vineri, 11 martie, de la ora 20:30, iar Laurențiu Reghecampf pune presiune pe FCSB. Înaintea partidei, antrenorul a anunțat că oltenii vor locul 2, deși sunt la șase puncte în spatele roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Unul dintre oamenii pe care Reghecampf se bazează în încercarea de a-și îndeplini obiectivul este Ștefan Baiaram. Internaționalul de tineret al alb-albaștrilor, cu o selecție sub tricolor, a marcat patru goluri în cele 25 de prezențe pe care le-a bifat în campionat.

Cu trei zile înaintea meciului de pe „Ion Oblemenco”, extrema Universității a avut motiv de sărbătoare. Iubita sa, Cristina-Maria Răduț, și-a serbat majoratul la un restaurant de lux din Craiova, iar cei doi tineri au făcut senzație.

ADVERTISEMENT

În ziua partidei cu FC Argeș, Ștefan Bairam a postat, pe contul personal de Facebook, fotografii de la eveniment, însoțite de mesajul „O seară minunată”, semn că amorezii s-au distrat pe cinste.

Cristina-Maria Răduț, iubita lui Ștefan Baiaram, este campioană la kickboxing

În ciuda aspectului grațios, iubita lui Ștefan Baiaram este o adevărată „bad girl”. Cristina-Maria Răduț practică și ea sportul de performanță, tânăra în vârstă de 18 fiind campioană la kickboxing, motiv suficient de bun pentru ca posibilele admiratoare să stea departe de atacant.

ADVERTISEMENT

Iubita superstarului de la Universitatea Craiova a intrat în lumea sporturilor de contact la vârsta de 13 ani, iar acum a devenit și o mare microbistă. De când se iubește cu Ștefan Baiaram, superba blondină este nelipsită de la meciurile în care „Știința” joacă pe „Ion Oblemenco”.

Se pare că, în sfârșit, a ieșit soarele și pe strada lui Ștefan Baiaram, care, până la vârsta de 19 ani, a fost greu încercat de viață. Abandonat de părinți pe când avea doar șase luni, olteanul a fost luat în grijă de un asistent maternal.

ADVERTISEMENT

Nici primii ani la echipa mare a Universității Craiova nu au fost cei mai fericiți. Atacantul s-a confruntat cu mai multe accidentări grave, dar pe care le-a depășit, fiind acum într-o formă foarte bună, atât din punct de vedere fizic, cât și sportiv.

  • 600 de mii de euro este cota de piață a lui Ștefan Baiaram, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Argeș: 2,40 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT