Sport

Ștefan Baiaram, marele absent din lotul Universității Craiova în Antalya! Ce se întâmplă cu „decarul” oltenilor

Universitatea Craiova a plecat în cantonamentul din Antalya, însă Ștefan Baiaram nu a făcut deplasarea alături de jucătorii antrenați de Eugen Neagoe.
04.01.2023 | 16:57
Stefan Baiaram marele absent din lotul Universitatii Craiova in Antalya Ce se intampla cu decarul oltenilor
Ștefan Baiaram, marele absent din lotul Universității Craiova din Antalya. Ce se întâmplă cu „decarul” oltenilor. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul Universității Craiova, însă Eugen Neagoe nu îl are la dispoziție în cantonamentul din Antalya. „Decarul” formației din Bănie urmează să lipsească de pe gazon o perioadă de timp.

Ștefan Baiaram, marele absent din lotul Universității Craiova. Ce probleme medicale are atacantul alb-albaștrilor

Universitatea Craiova și-a luat zborul către Antalya, unde oltenii vor efectua cantonamentul din pauza de iarnă din SuperLigă. Eugen Neagoe nu se va putea baza pe Ștefan Baiaram în perioada următoare, din cauza unor probleme medicale care îl vor ține departe de gazon o perioadă.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român de tineret al Universității Craiova s-a accidentat în meciul din Cupa României Betano cu FC Argeș, scor 2-1. Din informațiile FANATIK, Ștefan Baiaram resimte dureri puternice în zona genunchiului, iar în zilele următoare va afla dacă va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Astfel, atacantul „alb-albaștrilor” urmează să fie indisponibil o perioadă de timp din lotul Universității Craiova. În trecut. Ștefan Baiaram a mai avut probleme medicale care l-au ținut departe de suprafața de joc, însă acestea nu au fost grave.

ADVERTISEMENT

În acest sezon din SuperLiga, Ștefan Baiaram a marcat trei goluri în tricoul Universității Craiova, două dintre reușitele atacantulul fiind împotriva celor de la UTA Arad. Acesta a evoluat doar 14 meciuri în campionat, din cauza accidentărilor din anul 2022.

Înlocuitorul lui Ștefan Baiaram în echipa de start a Universității Craiova poate fi Alexandru Ișfan, care a plecat alături de olteni în cantonamentul din Antalya. Acesta a venit în această iarnă de la FC Argeș, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram și-a anunțat obiectivul din acest sezon la Universitatea Craiova: „Să luam un trofeu”

Tânărul jucător al oltenilor a declarat că își dorește să câștige titlul de campioană a României cu Universitatea Craiova. Ștefan Baiaram a mărturisit că vrea să câștige un trofeu la formația din Bănie în sezonul 2022-2023.

„Sper să ajung cât mai departe, să îmi fac datoria cât pot de bine la Universitatea Craiova, să luam un trofeu. Noi ne gândim să luam meci de meci, să întrăm în play-off și la sfârșit să ne batem la campionat. Acesta ar fi obiectivul meu la Universitatea Craiova, să iau un titlu”, a spus Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram a declarat că nu și-a fixat un obiect personal în acest sezon din SuperLigă. Acesta speră să aibă evoluții cât mai bune în tricoul alb-albaștrilor și este convins că reușitele la Universitatea Craiova o să apară cât mai curând.

„Eu sper să joc cât mai bine și dacă voi avea evoluții foarte bune, cred că o să și marchez. Nu mă gândesc să dau un anumit număr de goluri, mă gândesc să îmi fac datoria și pe jocul bun vor veni și rezultatele”, a declarat „decarul” Universității Craiova.

  • 20 de ani are Ștefan Baiaram
  • 1 milion de euro este cota de piață a jucătorului, conform transfermarkt

  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul ”2 solist” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT