Sport

Ștefan Baiaram și-a propus un obiectiv îndrăzneț. Vrea să îl dribleze pe Sergio Ramos în stilul lui Ilie Balaci! „Ne asemănăm la calități”. Video

Ștefan Baiaram (19 ani) și a fixat țeluri mari în carieră. Craiovean getbeget, atacantul Universității a răspuns curiozităților fanilor și a dezvăluit cine este idolul său și ce adversar vrea să înfrunte.
18.02.2022 | 18:10
Stefan Baiaram sia propus un obiectiv indraznet Vrea sa il dribleze pe Sergio Ramos in stilul lui Ilie Balaci Ne asemanam la calitati Video
Stefan Baiaram se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC U Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, luni 14 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram este una dintre marile speranțe ale Universității Craiova. Fotbalistul în vârstă de 19 ani e deja de trei sezoane în angrenajul echipei mari, pentru care a înscris șase goluri și a dat trei pase decisive.

Ultima reușită a venit chiar în derby-ul orașului, când Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FC U Craiova 1948, în etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Baiaram are timp să își îmbunătățească palmaresul în tricoul alb-albastru, având în vedere că înțelegerea sa cu „Știința” e valabilă până în vara lui 2026.

Ștefan Baiaram vrea să îi calce pe urme lui Ilie Balaci

După meciul cu FC U Craiova 1948, echipa lui Laurențiu Reghecampf o va înfrunta pe Academica Clinceni, luni, 21 februarie, de la ora 19:55. Înaintea partidei de la Giurgiu, atacantul a răspuns curiozităților fanilor.

ADVERTISEMENT

Care este fotbalistul din istoria „Științei” pe care l-ai iubit cel mai mult și care a fost motivul pentru care acela a fost alesul?

– Fotbalistul preferat din istorie este Ilie Balaci, deoarece tata mi-a povestit despre dumnealui. L-am urmărit foarte mult pe YouTube și am văzut că ne asemănăm la calități și vreau să îi calc pe urme.

ADVERTISEMENT

Ai debutat la U Craiova la o vârstă fragedă. Unde crezi că trebuie să lucrezi mai mult pentru a deveni un titular de drept la echipă?

– Consider că trebuie să intru mai des în sala de forță, să pun mai multă masă musculară și să lucrez mai mult la finalizare.

ADVERTISEMENT

Ai vreun fundaș din Liga 1 sau din fotbalul internațional pe care îți dorești neapărat să îl driblezi?

– Din fotbalul românesc nu am unul în minte, dar din fotbalul internațional îl am pe Sergio Ramos. Îmi doresc dacă mă ajută Dumnezeu să joc o dată împotriva lui și să reușesc să îl driblez.

Care a fost cel mai frumos moment din cariera ta de fotbalist?

– Cel mai frumos moment pot spune că a fost acela când am luat primul trofeu cu Universitatea Craiova. A însemnat ceva enorm. Nu credeam că ajung să trăiesc acele momente și mă bucur foarte mult.

Care este fotbalistul tău preferat din fotbalul mare de pe postul tău?

– Fotbalistul meu preferat este Kylian Mbappe, deoarece consider că e cel mai în formă jucător și cred că are toate calitățile pentru a ajunge numărul unu în lume.

  • 600 de mii de euro este cota lui Ștefan Baiaram, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Chindia: 5,30 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT