Life

Ștefan Bănică a izbucnit în lacrimi, în direct la X Factor

28.11.2020 | 13:19
Stefan Banica a izbucnit in lacrimi in direct la X Factor
ADVERTISEMENT

Ediția emisiunii X Factor din 27 noiembrie a adus un moment emoționant atât pentru telespectatori, cât și pentru membrii juriului. Stefan Bănică a izbucnit în lacrimi în momentul interpretării melodiei “Lie, ciocârlie”.

Vineri seară, Bănică a fost nevoit să facă alegeri dificile. Din cele 10 concurente care au ajuns în etapa de Bootcamp, doar 3 au mers mai departe, iar competiția a fost una plină de emoții pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Fetele din echipa cântărețului au făcut tot posibilul să impresioneze jurații, iar acest lucru a adus și lacrimi în ochii acestora. Cea care a uimit pe toată lumea este Andrada Precup. Tânăra a interpretat celebra melodie a Mariei Lătărețu.

Ștefan Bănică, în lacrimi. Emoții uriașe la X Factor

Cele trei concurente din echipa lui Ștefan Bănică care au mers mai departe sunt Ioana Ardelean, Andrada Precup și Alexandra Sîrghi.

ADVERTISEMENT

Concurenta care a reușit să impresioneze pe toată lumea este Andrada Precup, care are doar 16 ani. Interpretarea acesteia a stârnit ropote de aplauze de la public și a smuls lacrimi. Jurații, publicul și prezentatorii emisiunii au urmărit înmărmuriți cântarea tinerei, iar emoția puternică făcută de aceasta era vizibilă pe chipurile lor.

Ștefan Bănică
Ștefan Bănică, în lacrimi
Sursa foto: Captură video

„Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. Este o capacitate rară să transmiți așa ceva, dincolo de concurs. Ești mare.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe altă parte”, a spus artistul, îmbrățișând-o pe fată. Eleva acestuia are o voce angelică, dar și probleme de vedere.

Și ceilalți jurați au fost la fel de impresionati. Florin Ristei a fost captivat de interpretarea Andradei, recunoscând că l-a făcut să simtă fiori pe șira spinării, și a declarat că merită să fie câștigătoarea acestei ediții a emisiunii X Factor: „Eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Delia, vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi și ea, nu a reușit să spună prea multe, recunoscând că a fost lăsată fără cuvinte. „Să îți spun că ai cântat perfect este prea puțin. Nu știu ce să zic, m-ai lăsat fără cuvinte efectiv”, a menționat artista.

ADVERTISEMENT