Life

Ștefan Bănică, dezvăluiri despre căsnicia cu Lavinia Pîrva. Cum reușește bruneta să mențină vie pasiunea dintre ei

Ștefan Bănică Jr. a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Lavinia Pîrva. Artistul a explicat cum reușește bruneta să mențină vie pasiunea dintre ei.
31.05.2021 | 12:42
Stefan Banica dezvaluiri despre casnicia cu Lavinia Pirva Cum reuseste bruneta sa mentina vie pasiunea dintre ei
Ștefan Bănică, dezvăluiri despre căsnicia cu Lavinia Pîrva. Cum reușește bruneta să mențină vie pasiunea dintre ei. Sursa foto: capital.ro
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr a făcut dezvăluiri despre relația cu Lavinia Pîrva și a explicat cum reușșete să păstreze vie pasiunea dintre ei.

Frumoasa câtăreață este căsătorită de patru ani cu juratul de la X Factor, însă au o relație de opt ani. Cei doi au împreună un băiețel, Alexandru, cel mai tânăr membru al familiei, în vârstă de doi ani.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică, dezvăluiri despre căsnicia cu Lavinia Pîrva. Cum reușește bruneta să mențină vie pasiunea dintre ei

Lavinia Pîrva a devenit mămică în 2019, atunci când a venit pe lume Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Cei doi sunt împreună de opt ani și s-a căsătorit în 2017. Nunta a avut loc în mare secret în Bulgaria.

Chiar dacă sarcina și, ulterior, nașterea i-au ocupat o mare parte din timp, plus kilogramele acumulate atunci, Lavinia Pîrva și juratul de la X Factor reușesc să-și mențină vie pasiunea.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a slăbit foarte mult după ce a născut și are un corp de invidiat. Vedeta reușește să găsească un echilibru între carieră și viața de familie.

Cu toate că este mereu ocupată, soția lui Ștefan Bănică nu și-a neglijat niciodată aspectul fizic și este foarte atentă la imaginea ei. Orice ar face, bruneta arată impecabil.

ADVERTISEMENT

În timpul pandemiei, cei doi soți s-au apropiat și mai mult și au avut ocazia să petreacă mai multe clipe alături de mezinul familiei, Alexandru.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva, fericiți alături de copilul lor

Deși pandemia a fost o provocare pentru multe cupluri, care au ales să meargă pe drumuri separate, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au demonstrat că iubirea poate învinge orice.

ADVERTISEMENT

„Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit.

Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a dezvăluit Ștefan Bănică pentru revista VIVA.

Violeta și Radu Ștefan se înțeleg foarte bine cu fratele lor mai mic, dar și cu Lavinia Pîrva, după cum a recunoscut artistul în repetate rânduri.

ADVERTISEMENT