Life

Ștefan Bănică, îndurerat după moartea lui Alexandru Arșinel: ”Drum bun, nea Sandu”

Ștefan Bănică este trist legat de pierderea lui Alexandru Arșinel. Ce a transmis artistul și juratul emisiunii X Factor de la Antena 1.
30.09.2022 | 16:03
Stefan Banica indurerat dupa moartea lui Alexandru Arsinel Drum bun nea Sandu
Ștefan Bănică, trist legat de pierderea lui Alexandru Arșinel. Ce a transmis artistul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul a mărturisit că este îndurerat după moartea celebrului actor care a trecut în neființă la 83 de ani, joi seară, 29 septembrie 2022. Mesajul emoționant al vedetei a fost distribuit pe rețelele de socializare.

Ștefan Bănică, trist legat de pierderea lui Alexandru Arșinel. Ce a transmis artistul

Ștefan Bănică se alătură persoanelor publice care plâng moartea lui Alexandru Arșinel, celebrul actor care i-a fost partener de scenă mulți ani regretatei Stela Popescu. Juratul de la X Factor și-a exprimat durerea printr-o postare.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist a subliniat că a avut șansa să joace alături de regretatul actor, dar și să cânte. În plus, artistul în vârstă de 83 de ani a interpretat roluri memorabile și împreună cu tatăl vedetei de la Antena 1, Ștefan Bănică Senior.

„Am jucat, am cântat împreună cu Alexandru Arșinel. Drum bun, nea Sandu! Dumnezeu să te odihnească!”, este mesajul transmis de Ștefan Bănică pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Una dintre piesele interpretate de Alexandru Arșinel împreună cu renumitul cântăreț este „Fata din vis”, pe același album vedeta de la Antena 1 având colaborări și cu alți artiști, printre care se numără: Angela Similea, Loredana Groza sau Nicu Alifantis.

Cum a început colaborarea dintre Alexandru Arșinel și Stela Popescu

Mai mult decât atât, datorită lui Ștefan Bănică Senior regretatul actor a cunoscut-o pe Stela Popescu, colaborarea dintre cei doi reușind să dăinuie peste 40 de ani. S-a încheiat în 2017, odată cu moartea actriței.

ADVERTISEMENT

Mai exact, drumurile celor doi artiști aveau să se intersecteze în anul 1978, perioadă în care regretata actriță scrisese deja istorie alături de tatăl lui Ștefan Bănică.

Concret, timp de 8 ani, în perioada 1971 – 1979, au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea teatrului.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea a făcut ca Alexandru Arșinel să-l înlocuiască la un moment dat pe Ștefan Bănică Senior, când acesta nu a reușit să ajungă la un spectacol și de atunci a început o prietenie foarte frumoasă și longevivă între Stela Popescu și directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

ADVERTISEMENT