Life

Mega concert marca Ştefan Bănică Jr. pentru toate femeile, pe 8 martie. Va cânta la un pian istoric

De 8 martie, Ştefan Bănică Jr. aduce pe scena Sălii Dalles legendarul său concert „Te iubesc, femeie!”.
02.03.2018 | 17:48
Mega concert marca Stefan Banica Jr pentru toate femeile pe 8 martie Va canta la un pian istoric

Concertul eveniment este o declaraţie de dragoste făcută de îndrăgitul artist la adresa tuturor femeilor, prin cele mai frumoase cântece de dragoste ale sale. În ultimii şapte ani, Ştefan Bănică Jr. a sărbătorit femeia prin concertele sale acustice extraordinare, „Te iubesc, femeie!”, dedicate doamnelor şi domnişoarelor, de Ziua Internaţională a Femeii.

De aceasta data, Ştefan Bănică Jr. va folosi celebrul pian „George Enescu”, aflat în incinta instituţiei, la care marele compozitor a cântat de zeci de ori între anii 1940 şi 1946. „Concertele acustice din martie sunt aşteptate de fiecare dată de mine şi trupa mea, pentru noi reprezintă esenţa muzicii pe care o cântăm, întoarcerea la rădăcini, la momentul în care au fost create piesele. Concertele Te iubesc, femeie! sunt cadoul meu special pentru doamne şi domnişoare, cu prilejul Zilei Femeii, concerte în care cântăm cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu, mai cunoscute sau mai puţin cunoscute”, detaliază artistul.

Ştefan Bănică jr. cântă la un pian istoric, la concertul din 8 martie

Concertul va începe la ora 19:00 şi nu vor lipsi invitaţii speciali, dar şi momentele inedite şi pline de emoţie. „Este, poate, cea mai bună ocazie de a-mi reorchestra piesele în maniera acustică şi de a obţine un sunet cald, cu un mesaj pe măsură, care să meargă direct la sufletul celor care ascultă. Stăm jos, pe scaune, foarte aproape de public, iar această intimitate, care se creează între noi şi cei din sală, n-o mai întâlnim la celelalte concerte pe care le avem pe parcursul anului”, declară Ştefan Bănică Jr.

Ştefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România, cu o carieră de peste 30 de ani, în care susţinut mii de spectacole.

Sursă: www.libertatea.ro