Fotbal intern

Ștefan Bănică jr deplânge situația de la Dinamo: ”Ne merităm soarta”

16.04.2021 | 19:04
Stefan Banica jr deplange situatia de la Dinamo Ne meritam soarta
ADVERTISEMENT

Artistul Ștefan Bănică jr deplânge situația în care a ajuns clubul Dinamo București, al cărui fan este, și nu concepe ca favoriții să retrogradeze în Liga 2.

”Câinii” au ajuns pentru al treilea sezon consecutiv în play-out-ul din Liga 1 și vor începe acest mini campionat cu o deplasare dificilă pe terenul Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT

În ciuda situației critice din clasament, fostul atacant de la FCSB, Raul Rusescu, a declarat pentru FANATIKnu crede că Dinamo va retrograda.

Situația de la Dinamo îl îngrijorează pe Ștefan Bănică jr

Cunoscut ca un suporter pătimaș al lui Dinamo, echipă pentru care a și compus un imn, cântărețul Ștefan Bănică jr este îngrijorat de situația prin care trec favoriții și i-a lăudat pe fanii care s-au implicat activ în salvarea clubului.

ADVERTISEMENT

”Sunt dinamovist, dar faptul că trecem prin ceea ce trecem… ne merităm soarta. Mă bucur că Dinamo, chiar dacă nu a performat pe terenul de fotbal, s-a remarcat prin această galerie, care este cea mai vie, cea mai efervescentă, pentru asta, Dinamo e în viață”, a declarat Bănică jr pentru as.ro.

”Sufeream pentru Dinamo, enorm, mai și plângeam de nervi. Acum nici măcar nu mai este vorba de enervat. Este vorba de a găsi o soluție să se iasă din situația asta. Galeria se agită, e senzațional ce fac ei, au câștigat respectul și celorlalte galerii”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT

Artistul nu mai vrea așa mulți jucători străini

”E absurd ca o echipă precum Dinamo să evolueze în Liga 2. Dacă Steaua ar fi în locul nostru, i-aș susține să rămână în prima divizie. Pentru mine FCSB e Steaua, nu pot să le zic altfel.

Din păcate, derby-ul ăsta nu mai este o tradiție. Se pierd o dată cu venirea jucătorilor străini, care nu înțeleg asta. E de neconceput ca echipe precum Dinamo sau Steaua să ajungă în Liga 2”, a încheiat Ștefan Bănică jr.

ADVERTISEMENT

Dinamo a terminat sezonul regulat din Casa Pariurilor Liga 1 pe locul 14, de baraj, cu 27 de puncte, și din această cauză va avea un  program infernal în play-out, urmând să dispute patru partide pe teren propriu și cinci în deplasare.

ADVERTISEMENT