Life

Ștefan Bănică Jr., detalii neştiute despre viața de familie. Ce i s-a întâmplat în timpul pandemiei

06.10.2020 | 19:07
Stefan Banica Jr detalii nestiute despre viata de familie Ce i sa intamplat in timpul pandemiei
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr face declarații despre viața de familie și despre cum l-a influențat pandemia. Artistul a vorbit despre părțile bune pe care le-a adus acestă perioadă nefastă din existența noastră, menționând că a petrecut mai mult timp cu familia.

Celebrul cântăreț a declarat că este fericit cu viața de familie și a reușit să se bucure de timpul câștigat alături de Lavinia și de băiețelul lor, chiar dacă, în plan profesional, lucrurile au lăsat de dorit din cauza distanțării și a restricțiilor impuse.

ADVERTISEMENT

„Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a declarat el pentru wowbiz.ro.

Ștefan Bănică Jr, detalii despre viața de familie și cea pe care o are cu copiii săi

Bănică Jr a devenit tată pentru a treia oară la 51 de ani. Actuala logodnică, Lavinia Pîrva, i-a dăruit interpretului un băiețel, Alexandru, cu un an în urmă. Artistul mai are o fată, Violeta, rezultată din căsnicia cu Andreea Marin. Cel mai mare dintre copiii cântărețului este Radu Ștefan. Acesta a ajuns la vârsta majoratului și îi calcă pe urme tatălui său.

ADVERTISEMENT

Juratul de la X Factor a vorbit despre ce a simțit când s-a născut băiețelul cel mic: „venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor”, spune el pentru sursa anterioară.

Stefan a vorbit și despre ceilalți doi copii ai săi și relația pe care o au cu partenera lui actuală de viață. El a declarat că are o familie împlinită și fericită. „Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie.

ADVERTISEMENT

Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a spus acesta, conform sursei citate mai sus.

Radu Ștefan și Violeta nu au fost nici ei uitați în timpul pandemiei. Tatăl lor i-a scos la plimbare, cei trei fiind surprinși de jurnaliști în timp ce se bucurau de o ieșire în familie.

ADVERTISEMENT

Ștefan este tare mândru și de fiul cel mare. Acesta și-a făcut debutul pe scenă alături de părintele său, a apărut în câteva videoclipuri și a reușit să intre printre primii admiși la UNATC, secția Actorie, în această toamnă. El este al treilea bărbat din familia Bănică care urmează această carieră.

ADVERTISEMENT