Life

Ștefan Bănică Jr., dezvăluire rară despre cei 3 copii: ”Fiecare experiență este unică și irepetabilă”

04.09.2020 | 16:46
Stefan Banica Jr dezvaluire rara despre cei 3 copii Fiecare experienta este unica si irepetabila
Ștefan Bănică Jr., dezvăluire rară despre cei 3 copii: ”Fiecare experiență este unică și irepetabilă”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați actori și cântăreți, însă vorbește destul de rar despre viața personală. Recent, actorul din „Liceenii” a făcut o dezvăluire rară despre cei 3 copii, mai ales că a devenit tată pentru ultima oară la o vârstă destul de înaintată.

Renumitul artist a mărturisit că, deși este o diferență destul de mare între copiii săi, fiecare experiență a fost unică în felul ei. Ștefan Bănică Jr. se mândrește cu familia numeroasă pe care o are și spune că toți copiii se înțeleg de minune cu actuala soție, cântăreața Lavinia Pîrva.

ADVERTISEMENT

Faimosul actor este de părere că venirea pe lume a celui de-al treilea copil, la vârstă de 51 de ani, este un adevărat dar de la Dumnezeu. Artistul este mult mai relaxat acum și mărturisește că încearcă să petreacă timp cu toți copiii în aceeași măsură.

Ștefan Bănică Jr., dezvăluire inedită despre copiii săi. Ce spune despre familie

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă.

ADVERTISEMENT

Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a declarat Ștefan Bănică Jr. într-un interviu pentru libertatea.ro.

Întrebat cu cine seamănă Alexandru, fiul său și al Laviniei Pîrva, muzicianul a ținut să precizeze că micuțul care a împlinit de curând un an are trăsături de la ambii. Băiețelul este atașat atât de mamă, cât și de tată și deja este „un pitic cu personalitate”. 

ADVERTISEMENT

De când pandemia a pus stăpânire pe întreaga lume și evenimentele au fost anulate, artistul s-a concentrat mai mult asupra vieții de familie. Așadar, a avut timp mai mult pentru copii, dar și pentru planurile de viitor pe care le are, dorind să facă un lungmetraj.

„Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a mai spus actorul, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr., despre planurile de viitor. Ce vrea să facă

După 16 albume apărute pe piața muzicală, Ștefan Bănică Jr. a luat decizia de a face un material discografic cu muzica lui, exact așa cum o simte. Concret, cel de-al 17 album urmează să conțină melodii pentru el și pentru trupa sa, fără a se gândi la dorințele cuiva sau de a ajunge la radio.

De asemenea, artistul visează să facă un lungmetraj cu un regizor cu care să fie pe aceeași lungime de undă. Ștefan Bănică Jr. se gândește să construiască un personaj „cu care nu ne-am mai întâlnit până acum”. Așadar, cu siguranță, se anunță ceva unic.

ADVERTISEMENT