Life

Ștefan Bănică Jr., imagine surprinzătoare în mediul online. Ce a postat renumitul cântăreț

02.09.2020 | 16:12
Stefan Banica Jr imagine surprinzatoare in mediul online Ce a postat renumitul cantaret
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, însă sunt văzuți extrem de rar împreună la evenimente mondene sau în public. Recent, cunoscutul actor și cântăreț și-a uimit fanii din mediul online prin intermediul unei imagini.

Aflat în vacanță într-o zonă de munte de la noi din țară, cunoscutul artist a profitat de vremea frumoasă de sfârșit de vară și mai ales, de aerul curat. Cu această ocazie și-a luat soția și a evadat din cotidian unde a făcut mai multe s-a plimbat și a făcut fotografii.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul muzician a ales să împărtășească cu fanii de pe rețelele de socializare bucuria din concediu și a publicat pe contul de Instagram o imagine rară în care apare alături de nimeni alta decât mama fiului său cel mic, cântăreața Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică Jr., fotografie rară alături de soția sa, Lavinia Pîrva

Cântărețul și frumoasa brunetă apar extrem de relaxați pe o bancă de lemn din mijlocul unui păduri, în spate văzându-se copacii încă verzi. Ștefan Bănică Jr. se uită fix în cadru, în timp ce soția sa pare puțin gânditoare, dar cu un zâmbet larg pe față.

ADVERTISEMENT

„Noi”, este mesajul simplu și la obiect care descrie imaginea postată de actor în mediul online. Extrem de iubit de oameni, artistul nu a fost uitat nici de data aceasta și a fost „bombardat” cu o sumedenie de aprecieri și mesaje din partea oamenilor care-l apreciază.

În timp ce unii au fost de părere că lipsește cineva din imagine, referindu-se aici și băiețelul celor doi, Alexandru, alții au ținut să-i sfătuiască să fie mai activi și să posteze mai des fotografii în care apar unul lângă celălalt, ca un adevărat cuplu.

ADVERTISEMENT

„În sfârșit??! Fiți mai activi pe Instagram ca și cuplu❤” sau „Sunteți frumoși foc. Să fiți sănătoși și fericiți până la adânci bătrâneți❤️”, sunt doar două dintre mesajele venite din partea internauților.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, în pădure
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva apar împreună. Imagine din vacanță. Sursa foto: Instagram.com

Ștefan Bănică Jr., declarație despre actuala soție, Lavinia Pîrva

„Lavinia mi-a adus liniște, echilibru și este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle și trâmbițe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noștri.

ADVERTISEMENT

Lucrurile importante trebuie trăite și păstrate în intimitate pentru a te simți bine, nu să fie un stres permanent”, a declarat renumitul cântăreț la un moment dat despre căsătoria secretă cu Lavinia Pîrva, relatează click.ro.

ADVERTISEMENT