Life

Ștefan Bănică Jr., în lacrimi la X Factor. Cine l-a impresionat pe artist. Video

19.09.2020 | 09:42
Stefan Banica Jr in lacrimi la X Factor Cine la impresionat pe artist Video
Ștefan Bănică Jr., în lacrimi la X Factor. Cine l-a impresionat pe artist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr., juratul show-ului de talent X Factor, a rămas plăcut impresionat de o concurentă nevăzătoare. Cântărețul i-a admirat tăria de caracter, dar și vocea minunată încă de la primele acorduri, fata având o fire veselă și blândă.

Este vorba de Andrada Precup, o adolescentă în vârstă de 16 ani care i-a lăsat pe toți cu gura căscată datorită interpretării sale. Fata a venit pe scena de la X Factor unde a interpretat piesa „Proud Mary” a Tinei Turner ajungând la inimile juraților și publicului din sală.

ADVERTISEMENT

Seara de vineri, 18 septembrie, a fost încărcată emoțional pentru cei patru jurați de la Antena 1. Vizibil sensibilizat de povestea de viață a tinerei, dar și de talentul acesteia, actorul din „Liceenii” a izbucnit în lacrimi, motiv pentru care răspunsul a fost un „DA” cât se poate de sincer.

Ștefan Bănică Jr., emoționat datorită unei concurente de la X Factor

„Pentru mine în seara asta tu ai sunat ca o artistă și dacă sunt puțin emoționat sper să mă înțelegi pentru că ce am auzit și ce am simțit aici, la X Factor, se numește emoție pură și asta datorită ție. Mulțumesc frumos”, i-a spus actorul concurentei.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. nu a fost singurul impresionat de talentul Andradei Precup, ci și ceilalți jurați au avut aceeași părere. Loredana Groza a mărturisit că tânăra este senzațională, o adevărată gură de aer pe scena show-ului muzical de la Antena 1.

„Tu cânți ca și cum respiri!”, a fost replica pe care Loredana Groza i-a spus-o fetei, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Fata a primit patru de „DA” din partea juriului, ropote de aplauze, dar și mulțumiri pentru numărul impresionant de la X Factor. Așadar, Andrada Precup va putea fi urmărită și în etapa următoare datorită talentului și muncii depuse pentru a face performanță.

Andrada Precup, cunoscută și din apariții televizate. Unde a mai cântat

Adolescenta, care îl va avea drept mentor pe Ștefan Bănică Jr., nu este la prima apariție pe sticlă, în trecut fiind concurentă într-un alt show, de data aceasta de la Pro TV. Andrada Precup a participat la „Românii au talent” unde a interpretat melodia „Memories” a lui Nicole Cherry.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în urmă cu câțiva ani, fetița făcând senzație în preselecții. Ulterior, Ioana Andrada Precup, pe numele complet din buletin, și-a îndeplinit un vis când, invitată fiind în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, a avut parte de o surpriză uriașă.

Fata și-a întâlnit idolul, având șansa de a cânta alături de artista Nicole Cherry chiar melodia de pe scena „Românii au talent”. Totodată, tânăra a participat la „Next Star” împreună cu grupul Veverițele Năzdrăvane unde s-a clasat pe locul 3.

ADVERTISEMENT