Life

Ștefan Bănică Jr., ironic la adresa fostei soții. Cum și-a adus aminte de Andreea Marin

05.10.2020 | 08:18
Stefan Banica Jr ironic la adresa fostei sotii Cum sia adus aminte de Andreea Marin
Ștefan Bănică Jr., ironic la adresa fostei soții. Cum și-a adus aminte de Andreea Marin. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. și-a adus aminte de fosta sa soție, prezentatoarea Andreea Marin, chiar în cadrul show-ului în care este jurat. Celebrul cântăreț a vorbit fără perdea despre fosta sa parteneră de viață căreia i-a adresat un mesaj ironic, în timpul unei conversații cu o concurentă.

Actorul nu s-a sfiit să vorbească sincer și deschis despre fosta moderatoare a emisiunii „Surprize, surprize” de la TVR 1, făcând o afirmație care i-a lăsat mască pe colegii săi de la X Factor, dar și pe telespectatori care au rămas surprinși de atitudinea juratului.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, juratul show-ului muzical de la Antena 1 i-a spus unei concurente în vârstă de 19 ani că el nu-i poate face surprize, nefiind de la emisiunea moderată în trecut de Andreea Marin. Se pare că nu a fost vorba de o gafă, Ștefan Bănică Jr. știind ce face.

Ștefan Bănică Jr., mesaj ironic la adresa fostei sale soții, prezentatoarea Surprize, surprize

Așadar, artistul a intenționat să adreseze un mesaj ironic la adresa fostei sale partenere de viață, Andreea Marin, alături de care are o fetiță pe nume Ana Violeta. Nu se știe de ce a ales momentul respectiv, însă un lucru este cert, a surprins pe toată lumea cu reacția sa.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antena 1 vorbește extrem de rar despre viața de familie, încercând pe cât posibil să fie discret atât legat de actuala soție, Lavinia Pîrva, cât și în legătură cu fostele relații. Familist convins, actorul postează destul de rar fotografii cu cei dragi, vorbind numai despre cariera sa.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au format unul dintre cele mai solide cupluri ale anilor 2000, însă după 7 ani de mariaj au luat decizia de a merge pe drumuri separate. La vremea respectivă s-a zvonit că infidelitatea ar fi motivul separării, dar bruneta a lăsat să se înțeleagă cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la TVR 1 a dezvăluit într-o emisiune că artistul avea accese de violențe, lucru pe care nu l-a putut accepta, mai ales că era la mijloc fiica sa, care a venit pe lume în decembrie 2007, chiar în timpul unui concert de-al cântărețului.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorț. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viața de cuplu, răspunsul violent, reacții necontrolate în fața copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleț alături.

ADVERTISEMENT

Nu aș putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aș reproșa ca părinte că am suportat la rândul meu. Nu aș fi luat decizia de a divorța doar pe motiv de infidelitate.

Pentru violența domestică nu există scuze. Nu s-a întâmplat doar o dată. La orice vârstă poți să îți refaci viața”, spunea Andreea Marin în urmă cu ceva timp, informează gandul.ro.

ADVERTISEMENT