Life

Ștefan Bănică Jr, mândru de fiul său. Radu Bănică și-a făcut debutul în teatru: ”Îi dau nota 10”

Ștefan Bănică Jr. este mândru de fiul său. Radu Bănică și-a făcut debutul în teatru, iar tatăl său l-a urmărit alături de sora lui, Violeta.
29.11.2022 | 18:33
Stefan Banica Jr mandru de fiul sau Radu Banica sia facut debutul in teatru Ii dau nota 10
Ștefan Bănică Jr a asistat la spectacolul fiului alături de fiica sa, Violeta. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. dintr-o căsătorie anterioară, și-a făcut de curând debutul în lumea teatrului. Tatăl și sora lui, Violeta, au fost printre spectatorii care i-au urmărit și apreciat prestația din prima sa piesă.

Ce spune Ștefan Bănică Jr. despre debutul fiului său în teatru. Artistul a asistat la prima piesă a lui Radu Bănică

Ștefan Bănică Jr. spune că este mândru de fiul său, iar la finalul spectacolului a precizat că îi oferă nota 10, trecând cu vederea anumite greșeli.

ADVERTISEMENT

”Îi dau nota 10 pentru acest debut, restul de picanterii sau mici probleme, pe astea le discutam mai târziu”,  a declarat îndrăgitul cântăreț pentru un post TV, scrie wowbiz.ro

Violeta și-a lăudat și ea fratele în mediul online. Adolescenta a postat un Instastory, în dreptul căruia a scris că Radu Bănică este ”cel mai bun”.

ADVERTISEMENT
Spectacol Radu Banica
Violeta și-a lăudat fratele pe un Instastory. Sursa foto: captură Instagram

Radu Bănică, jurat într-o emisiune TV

Radu Bănică pare destul de hotărât să-i calce pe urme părintelui său. În curând, va fi și el jurat la o emisiune TV, dar pentru copii. Va putea fi văzut pe micile ecrane, începând cu weekendul viitor.

”Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez, dar având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (n. red. din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti,), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică”, a spus Radu Bănică despre noul său proiect.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr este tată a trei copii, din trei căsnicii diferite. Radu Bănică a venit pe lume în mariajul artistului cu Camelia Constantinescu, Ana Violeta Bănică provine din relația cântărețului cu Andreea Marin, iar Alexandru Bănică, cel mai mic dintre toți, s-a născut în 2019, în actuala căsnicie a solistului, cea cu Lavinia Pârva.

De curând, Irina Margareta Nistor a spus că Radu Bănică și Violeta vor juca într-un nou episod ”Liceeni”, film care ar urma să fie relansat. Însă, Ștefan Bănică Jr a negat cu vehemență afirmațiile criticului de film.

ADVERTISEMENT

” (…) O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria “Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări (…)”, a transmis Ștefan Bănică Jr. pe facebook.

ADVERTISEMENT