Life

Ștefan Bănică Jr, reacție emoționantă după moartea regizorului filmului Liceenii: “Îți mulțumesc pentru tot! Drum lin spre stele, domnul Corjos”

Ștefan Bănică Jr. a aflat despre moartea regizorului filmului „Liceenii” în care a jucat la începutul carierei sale. Vedeta a lăsat un mesaj impresionant în mediul online.
27.02.2022 | 16:38
Stefan Banica Jr reactie emotionanta dupa moartea regizorului filmului Liceenii Iti multumesc pentru tot Drum lin spre stele domnul Corjos
ADVERTISEMENT

Juratul de la X Factor a avut o reacție emoționantă după moartea regizorului filmului care l-a consacrat. Artistul a ținut să-i mulțumească lui Nicolae Corjos.

Cunoscuta vedetă de la Antena 1 îi este recunoscătoare celui care a avut încredere în el în urmă cu ani buni și care i-a oferit rolul lui Mihai, care se îndrăgostește de o colegă de clasă pe nume Dana.

ADVERTISEMENT

De la această producție Ștefan Bănică Jr. a continuat să primească oferte și nu este de mirare că nu l-a uitat pe cel care i-a dat această șansă. Filmul a apărut în anul 1986.

Ștefan Bănică Jr., mărturie după moartea regizorului de la Liceeni. Reacția celebrului actor

„În aceste vremuri tulburi pentru o planetă întreagă, în care vecinii noștri se tem pentru viața lor și a celor dragi, o persoană dragă mie și căreia îi datorez succesul meu în film, a trecut azi în neființă.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre regizorul Nicolae Corjos, omul care a transpus pe ecran poveștile adolescenților din «Liceenii».

A lăsat în urmă filme îndrăgite de mai multe generații: «Alo, aterizează străbunica!», «Declarație de dragoste», «Liceenii Rock’n’Roll» și o bogată activitate desfășurată la studioul Sahia, ca regizor de film documentar.

ADVERTISEMENT

Îți mulțumesc pentru tot! Drum lin spre stele, domnul Corjos!”, a scris actorul și juratul de la X Factor, Ștefan Bănică Jr., pe contul de Instagram.

Ștefan Bănică Jr., destin schimbat de regizorul Nicole Corjos

Nicolae Corjos, regizorul care i-a schimbat viața lui Ștefan Bănică Jr., a văzut la probe foarte mulți tineri înainte de a-l alege pe artist pentru rolul principal. Regretatul scenarist este cel care i-a spus pentru prima oară Ștefan Bănică Junior.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv vedeta de la Antena 1 a fost remunerat cu 9.000 de lei pentru rolul din „Liceenii”, aceeaşi sumă fiind primită și de Oana Sârbu, care a interpretat-o pe Dana.

Regretatul regizor Nicolae Corjos s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani, lăsând în urma sa o carieră uriașă prin prisma producțiilor la care a lucrat. Artistul a fost apreciat mereu pentru munca sa.

Pe lângă filmele „Liceenii” și „Declarație de dragoste” mai sunt și altele la fel de valoroase. În plus, regizorul va rămâne cunoscut și pentru rolul jucat ca scenarist.

ADVERTISEMENT