Life

Ştefan Bănică Jr. şi Irina Fodor, din nou în atenţia fanilor: “Ce mult semănaţi fizic”

Ştefan Bănică Jr. şi Irina Fodor au ajuns din nou în atenția fanilor. Artistul a postat o imagine alături de soția lui Răzvan Fodor din platoul emisiunii Dancing on Ice, pe care o prezintă împreună.
23.04.2022 | 19:49
Stefan Banica Jr si Irina Fodor din nou in atentia fanilor Ce mult semanati fizic
Ştefan Bănică Jr. şi Irina Fodor, din nou în atenţia fanilor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor sunt din nou în atenția fanilor, după ce juratul de la X Factor a postat o imagine alături de soția lui Răzvan Fodor. Cineva le-a spus că seamănă foarte mult.

Ştefan Bănică Jr. şi Irina Fodor, din nou în atenţia fanilor

Artistul a postat imagine în care se află lângă Irina Fodor, alături de care prezintă emisiunea Dancing on Ice – Vis în doi, la Antena 1. Ștefan Bănică Jr. a postat această fotografie pentru a le reaminti fanilor că finala emisiunii se va difuza în această seară, de la 20:00.

ADVERTISEMENT

În dreptul imaginii, unul dinte urmăritorii cântărețului a remarcat faptul că acesta seamănă foarte mult cu Irina Fodor.

“Frumoșilor, ce mult semănați fizic.”, “Frumoși” sunt câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Un alt internaut a recunoscut că cei doi prezentatori seamănă, într-adevăr, din punct de vedere fizic.

Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor
Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor au ajuns din nou în atenția fanilor. Sursa foto: Instagram

Totodată, unii le-au transmis “Paște fericit” celor doi prezentatori de televiziune. Și artistul le-a urat internauților sărbători fericite pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

“În această seară, finala DANCING ON ICE – VIS IN DOI, ora 20:00, la Antena 1.⛸️ Sărbători fericite!”, a scris Ștefan Bănică în descrierea imaginii.

Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor, în atenția presei după ce au fost surprinși la casa artistului

În urmă cu câteva săptămâni, Irina Fodor și Ștefan Bănică Jr. au fost fotografiați la casa artistului, acolo unde cei doi s-au întâlnit pentru a discuta detalii legat de emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

ADVERTISEMENT

După această întâlnire, presa a exagerat spunând că între cei doi ar putea fi mai mai mult decât o relație de prietenie. Din cauza acestor speculații, amândoi au răbufnit pe rețelele sociale.

Irina Fodor le-a explicat fanilor că a fost o întâlnire strict profesională și că Lavinia Pârva, soția juratului de la X Factor, era de față. De altfel, și Răzvan Fodor a transmis că este nedrept să apară astfel de speculații. Acesta pot avea un impact negativ asupra familiilor celor doi, a mai adăugat el.

Ștefan Bănică Jr. a reacționat și a spus că zvonurile au fost exagerate și că pot afecta pe toată lumea. În plus, are o relație foarte bună cu Irina și Răzvan Fodor.

“Nu mă justific când cineva mă vizitează acasă, dar acum simt nevoia să închei speculațiile făcute în presă pe seama mea și a colegei mele de prezentare de la Dancing on Ice, Irina Fodor, pentru că mi se pare prea mult. 

Sunt speculații care îi pot afecta pe cei din jurul meu și familia Fodor, care mi-e dragă.”, a fost mesajul lui Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT