Life

Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva, adevăratul motiv pentru care nu-și arată fiul: “Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul”

Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva au vorbit despre rodul iubirii lor, Alexandru. Cei doi au dezvăluit de ce nu au imagini cu fiul lor pe rețelele de socializare.
07.04.2022 | 19:19
Stefan Banica jr si Lavinia Pirva adevaratul motiv pentru care nusi arata fiul Numi doresc sa fie aratat cu degetul
Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva nu au poze cu fiul lor. De ce nu-l expun în mediul online. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Dancing on Ice: Vis în doi și frumoasa brunetă formează un cuplu de foarte mulți ani, iar în urmă cu aproximativ 3 ani au devenit și părinți. Vestea a fost dată de juratul de la X Factor, care mai are doi copii.

Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva nu au poze cu fiul lor. De ce nu-l expun în mediul online

Ștefan Bănică jr. nu se aștepta să devină tată la vârsta de 51 de ani. Vedeta de la Antena 1 este mândru de cei trei copii, precizând că Alexandru, băiatul cel mic, are dreptul să-și trăiască copilăria departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte!, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea.

Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a mărturisit cântărețul într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, dacă am fi venit cu Alexandru la şedinţa foto, probabil am fi terminat în trei zile, lux pe care nu ni-l permitem. (zâmbește) Alexandru este foarte năstruşnic acum.

Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a completat Lavinia Pîrva.

ADVERTISEMENT

În ce condiții ar distribui Lavinia Pîrva poze cu cel mic

În altă ordine de idei, frumoasa cântăreață a spus în ce condiții ar posta imagini cu cel mic. Lavinia Pîrva recunoaște că a primit propuneri de reclame care să-l implice pe fiul său și al lui Ștefan Bănică Jr.

„Am primit propuneri care să-l implice şi pe Alexandru. Am acceptat doar în contextul în care într-adevăr mi-a plăcut produsul respectiv, am verificat că e un produs bun pentru mine, pentru copilul meu şi, implicit, l-am recomandat mai departe celor care mă urmăresc”, a mai spus frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ștefan Bănică este uimită în fiecare zi de fiul său, Alexandru, care în curând va împlini vârsta de 3 ani. Micuțul merge de câteva luni la grădiniță, are foarte multă energie și un farmec aparte în ochii mamei sale.

Băiețelul cunoscutei artiste evoluează în fiecare zi într-un mod accelerat şi surprinzător, Lavinia Pîrva subliniind că nu mai vrea să aducă pe lume niciun copil.

ADVERTISEMENT