Life

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, surpriză înainte de Crăciun. Au lansat împreună o melodie

Ștefan Bănică Jr. și soția sa, Lavinia Pîrva, i-au luat prin surprindere pe internauți. Cei doi au scos pe piață o piesă care are legătură cu sărbătorile de iarnă.
14.12.2021 | 16:37
Stefan Banica Jr si Lavinia Pirva surpriza inainte de Craciun Au lansat impreuna o melodie
Ștefan Bănică, duet alături de soția sa, Lavinia Pîrva. E despre atmosfera de Crăciun. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 este cel care a anunțat primul duet alături de partenera sa de viață. Melodia este o surpriză pentru fani înainte de Crăciun.

Piesa se numește „Crăciunul, vine Crăciunul” și este una dintre capodoperele cu care Ștefan Bănică „defila” în fiecare an la Sala Palatului.

ADVERTISEMENT

Se pare că anul acesta juratul de la X Factor s-a gândit să-i dea melodiei o pată de culoare, alături de frumoasa sa soție, Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică, duet alături de soția sa, Lavinia Pîrva. E despre atmosfera de Crăciun

„Cel mai nou cântec al meu de Crăciun, compus anul trecut, se numește «CRĂCIUNUL, VINE CRĂCIUNUL». Astăzi am relansat acest cântec în duet cu Lavinia.

ADVERTISEMENT

Sperăm să vă placă și să vă aducem în case atmosfera magică a Crăciunului”, este anunțul făcut de Ștefan Bănică în mediul virtual.

Renumitul cântăreț apare în filmarea videoclipului îmbrăcat într-un costum alb, în timp ce cântă la pian. Soția artistului, Lavinia Pîrva, poartă o rochie mulată de culoare roșie.

ADVERTISEMENT

Cei doi se sorb din priviri, frumoasa brunetă având un zâmbet larg pe față, mai ales că este vorba de prima colaborare dintre ei, una mult așteptată de fani.

Nu de puține ori a fost întrebată Lavinia Pîrva când va scoate o piesă alături de partenerul ei de viață, actorul și vedeta de la Antena 1, Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT

Iată că așteptarea a luat sfârșit pentru toată lumea și cei doi artiști au semnat o colaborare în prag de sărbători.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, relație departe de ochii curioșilor

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au cunoscut la scurt timp după ce artistul a pus capăt mariajului cu prezentatoarea Andreea Marin. În anul 2017 s-au căsătorit în mare secret, în Bulgaria.

Povestea lor de dragoste este una discretă, care se consumă departe de ochii curioșilor, motiv pentru care niciunul dintre ei nu postează prea multe imagini în online.

Juratul de la X Factor și frumoasa brunetă au o familie fericită și împlinită, mai ales de când a venit pe lume și fiul lor, Alexandru.

ADVERTISEMENT