Life

Ștefan Bănică Jr, stil vestimentar influențat de femeile din viața lui? „Cu Lavinia Pîrva pare șifonat, cu Andreea Marin era sincronizat”

06.04.2021 | 18:12
Stefan Banica Jr stil vestimentar influentat de femeile din viata lui Cu Lavinia Pirva pare sifonat cu Andreea Marin era sincronizat
Ștefan Bănică Jr, stil vestimentar influențat de femeile din viața lui? „Cu Lavinia Pîrva pare șifonat, cu Andreea Marin era sincronizat” Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, ca în fiecare marți, Iulia Albu l-a luat în vizor, de data aceasta, pe Ștefan Bănică Jr., căruia i-a criticat stilul vestimentar pe care l-a afișat de-a lungul anilor, considerând că a fost influențat de femeile din viața lui, Andreea Marin și Lavinia Pîrva. 

În ediția de astăzi, Iulia Albu a vorbit despre evoluția vestimentară a unor vedete, însă stilul juratului de la „X Factor” nu a fost tocmai pe placul ei, cel puțin nu de când este căsătorit cu Lavinia Pîrva.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, creatoarea de modă consideră că Ștefan Bănică avea apariții mult mai reușite atunci când era fotografiat singur sau alături de fosta soție, Andreea Marin.

Ștefan Bănică Jr, stil vestimentar influențat de femeile din viața lui? „Cu Lavinia Pîrva pare șifonat, cu Andreea Marin era sincronizat”

„A avut apariții foarte reușite. Dar nu întotdeauna. Pe Bănică l-aș defini în funcție de femeile cu care a ieșit, pentru că se spune că de multe ori o femeie poate să influențeze felul în care se îmbracă un bărbat. Și aș împărți evoluția vestimentară a lui Ștefan Bănică în timpul căsătoriei cu Andreea Marin și după căsătoria cu Lavinia Pîrva. 

ADVERTISEMENT

Aici este bine (n.r. în fotografiile în care este singur), probabil este îmbrăcat de un stilist. Și ne uităm la fotografiile în care este alături de Lavinia Pîrva, unde nu mai are din strălucirea pe care o avea în imaginile de dinainte. Nu se observă o unitate a cuplului.

Atunci când ieșiți cu iubitul, soțul, prietenul vostru din casă trebuie să aveți grijă, nu să fiți ca doi papagali asortați perfect, dar nici să nu păreți că unul vine de la piață, și unul tocmai se ducea la o nuntă, căci arată ciudat. Ei nu sunt sincronizați stilistic din niciun punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Ținutele lor n-au nicio legătură una cu cealaltă, este un lucru foarte prost. Iar el pare tot timpul că și-a încropit ținuta în ultimul moment. Cămășile lui nu arată bine, par necălcate, și par fără structură”, a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Părva
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Părva. Sursa foto. Pro TV

Stilista consideră că artistul arăta mult mai bine atunci când era alături de Andreea Marin și că ținutele lor se completau perfect, fiind un cuplu exemplar din punctul de vedere al vestimentației.

ADVERTISEMENT

„Fotografiile sunt foarte vechi (n.r. cu Andreea Marin) dar uitați-vă cât de bine sunt sincronizați stilistic în toate fotografiile. Parcă fac un cuplu. Eu n-am ceva cu Lavinia și Dumnezeu știe că n-ar putea să mă acuze că am ceva bun pentru Andreea Marin”, a mai spus Iulia Albu.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin
Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin. Sursa foto: Pro TV

În plus, Iulia Albu i-a mărturisit prezentatorului de la Pro TV că Ștefan Bănică Jr. nu este genul ei de bărbat și că preferă oltenii cu barbă, o glumă la adresa lui Cătălin Măruță: „Sinceră să fiu, nu a fost niciodată genul meu (n.r. Ștefan Bănică), chiar dacă multe femei încă au o pasiune pentru el, dar mie îmi plac oltenii bărboși”.

ADVERTISEMENT