Life

Ștefan Bănică Jr, stil vestimentar influențat de femeile din viața lui? „Cu Lavinia Pîrva pare șifonat, cu Andreea Marin era sincronizat”

06.04.2021 | 18:12
Stefan Banica Jr stil vestimentar influentat de femeile din viata lui Cu Lavinia Pirva pare sifonat cu Andreea Marin era sincronizat
Ștefan Bănică Jr, stil vestimentar influențat de femeile din viața lui? „Cu Lavinia Pîrva pare șifonat, cu Andreea Marin era sincronizat” Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, ca în fiecare marți, Iulia Albu l-a luat în vizor, de data aceasta, pe Ștefan Bănică Jr., căruia i-a criticat stilul vestimentar pe care l-a afișat de-a lungul anilor, considerând că a fost influențat de femeile din viața lui, Andreea Marin și Lavinia Pîrva. 

În ediția de astăzi, Iulia Albu a vorbit despre evoluția vestimentară a unor vedete, însă stilul juratului de la „X Factor” nu a fost tocmai pe placul ei, cel puțin nu de când este căsătorit cu Lavinia Pîrva.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, creatoarea de modă consideră că Ștefan Bănică avea apariții mult mai reușite atunci când era fotografiat singur sau alături de fosta soție, Andreea Marin.

Ștefan Bănică Jr, stil vestimentar influențat de femeile din viața lui? „Cu Lavinia Pîrva pare șifonat, cu Andreea Marin era sincronizat”

„A avut apariții foarte reușite. Dar nu întotdeauna. Pe Bănică l-aș defini în funcție de femeile cu care a ieșit, pentru că se spune că de multe ori o femeie poate să influențeze felul în care se îmbracă un bărbat. Și aș împărți evoluția vestimentară a lui Ștefan Bănică în timpul căsătoriei cu Andreea Marin și după căsătoria cu Lavinia Pîrva. 

ADVERTISEMENT

Aici este bine (n.r. în fotografiile în care este singur), probabil este îmbrăcat de un stilist. Și ne uităm la fotografiile în care este alături de Lavinia Pîrva, unde nu mai are din strălucirea pe care o avea în imaginile de dinainte. Nu se observă o unitate a cuplului.

Atunci când ieșiți cu iubitul, soțul, prietenul vostru din casă trebuie să aveți grijă, nu să fiți ca doi papagali asortați perfect, dar nici să nu păreți că unul vine de la piață, și unul tocmai se ducea la o nuntă, căci arată ciudat. Ei nu sunt sincronizați stilistic din niciun punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Ținutele lor n-au nicio legătură una cu cealaltă, este un lucru foarte prost. Iar el pare tot timpul că și-a încropit ținuta în ultimul moment. Cămășile lui nu arată bine, par necălcate, și par fără structură”, a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Părva
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Părva. Sursa foto. Pro TV

Stilista consideră că artistul arăta mult mai bine atunci când era alături de Andreea Marin și că ținutele lor se completau perfect, fiind un cuplu exemplar din punctul de vedere al vestimentației.

ADVERTISEMENT

„Fotografiile sunt foarte vechi (n.r. cu Andreea Marin) dar uitați-vă cât de bine sunt sincronizați stilistic în toate fotografiile. Parcă fac un cuplu. Eu n-am ceva cu Lavinia și Dumnezeu știe că n-ar putea să mă acuze că am ceva bun pentru Andreea Marin”, a mai spus Iulia Albu.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin
Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin. Sursa foto: Pro TV

În plus, Iulia Albu i-a mărturisit prezentatorului de la Pro TV că Ștefan Bănică Jr. nu este genul ei de bărbat și că preferă oltenii cu barbă, o glumă la adresa lui Cătălin Măruță: „Sinceră să fiu, nu a fost niciodată genul meu (n.r. Ștefan Bănică), chiar dacă multe femei încă au o pasiune pentru el, dar mie îmi plac oltenii bărboși”.

ADVERTISEMENT
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit...
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret...
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret de sub ”Palatul” lui Gigi Becali
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul...
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul ar însemna aritmii cu puls scăzut
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
Un nou serviciu de streaming intră în România
Un nou serviciu de streaming intră în România
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi...
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi cazuri în care majorările vor fi chiar şi de 90%
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în...
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în cazul unei invazii ruseşti | VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea sa. Călin Geambașu a spus tot: „Era foarte...„
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama...
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama pentru că i-a otrăvit soția