Life

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, Crăciun în familie. Artistul are o regulă strictă: ”Nu lipsesc”

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva se pregătesc intens pentru a petrece Crăciunul în familie. Sărbătoare pentru care îndrăgitul artist respectă cu strictețe an de an o regulă.
24.12.2021 | 13:26
Stefan Banica si Lavinia Pirva Craciun in familie Artistul are o regula stricta Nu lipsesc
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. nu este doar un artist desăvârșit, ci și un familist convins. Cântărețul are trei copii, cu trei femei diferite, el formând acum o familie cu Lavinia Pîrva, cea care l-a adus pe lume pe Alexandru, al doilea fiu al juratului de la ”X Factor”.

”Copiii mei au drumul lor. Pot să le dau o direcție după care se duc dacă vor. Dar ei au viața lor. Le-aș spune să fie ceea ce-și doresc, să nu-și abandoneze ideile, visele. Tot ce vreau e să le dau încredere, să ia ce e bun”, a declarat artistul, informează redacția.ro.

ADVERTISEMENT

Pentru că provine dintr-o familie de artiști, un lucru i-a rămas bine întipărit în minte lui Ștefan Bănică, de care an de an ține cont, mai ales de când și el este părinte.

Ștefan Bănică face mereu Crăciunul în familie

Vedeta de la Antena 1 spune că indiferent de situație, de evenimente sau de oferta financiară care i se face, el petrece Crăciunul numai alături de familie.

ADVERTISEMENT

Acolo unde Lavina Pîrva are grijă să pună la punct toate detaliile unui Crăciun de poveste, luându-și în serios rolul de gospodină. Însă în ceea ce-l privește, Ștefan Bănică recunoaște că el este mai mult ajutor de bucătar, dar nu se dă înapoi de la nimic dacă partenera îi cere.

”În familie, ca de obicei (n.r. petrece Crăciunul). Am mai spus, eu nu lipsesc de acasă de Crăciun indiferent de orice ofertă. Pentru mine Crăciunul este acasă.

ADVERTISEMENT

Am tot felul de pregătiri, mai ales că acasă îl organizăm, soția mea și cu mine, mai mult ea, recunosc. Eu ajut cât pot și unde pot, dar ea este resposabilă de toate pregătirile și ies nemaipomenit”, a dezvăluit Ștefan Bănică.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, duet de Crăciun

Acum, înainte de Crăciun, juratul de ”X Factor” și soția sa și-au surprins fanii cu o piesă pe care o cântă în colaborare. Cei doi cântă în duet piesa lui Bănică, ”Crăciunul, vine Crăciunul”, pentru care au realizat și un videoclip special, cu ei în prim-plan, extrem de eleganți și foarte apropiați, gesturile tandre dintre ei fiind nelipsite.

ADVERTISEMENT

Artistul poartă un costum alb cu negru, în timp Lavinia este îmbrăcată într-o rochie lungă, mulată, cu decolteu și cu o crăpătură pe picior, care-i scoate perfect trupul în evidență.

”Cel mai nou cântec al meu de Crăciun, compus anul trecut, se numește ‘CRĂCIUNUL, VINE CRĂCIUNUL’. Astăzi am relansat acest cântec în duet cu Lavinia. Sperăm să vă placă și să vă aducem în case atmosfera magică a Crăciunului”, este anunțul pe care l-a făcut Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT