Life

Ștefan Bănică, protagonistul unui videoclip savuros în care un actor o strigă pe Veta în baie

15.10.2020 | 16:27
Stefan Banica protagonistul unui videoclip savuros in care un actor o striga pe Veta in baie
Ștefan Bănică a devenit chiar Veta într-un clip realizat de Dan Rădulescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică a postat un videoclip savuros pe pagina personală de Instagram, în care actorul Dan Rădulescu de la Teatrul de Comedie îi cântă una din cele mai cunoscute melodii în timp ce se spală pe față.

Ștefan Bănică, protagonist într-un clip amuzant realizat de Dan Rădulescu

Momentul amuzant îl are ca protagonist chiar pe interpretul celebrei piese muzicale „Veta”. După ce se spală pe față, actorul este surprins să îl aibă în față chiar pe cântăreț, care îi oferă prosopul sec: „Poftim”.

ADVERTISEMENT

„Colegul meu de la Teatrul de Comedie, Dan Rădulescu, a făcut un clip … în care am jucat și eu”, a scris Ștefan Bănică în dreptul videoclipului pe care îl puteți urmări la finalul articolului.

„Veta” este una din cele mai cunoscute melodii ale lui Ștefan, piesă care este subiect de glumă de foarte multe ori, devenind deja o legendă urbană.

ADVERTISEMENT

Actorul și cântărețul nu a mai scos de mult un hit cu care să rupă topurile muzicale, fiind extrem de ocupat cu emisiunile în care participă, momentan luând cât se poate de în serios rolul de jurat de la X Factor, concurs difuzat de Antena 1.

Juratul X Factor, carieră impresionantă

Printre cele mai de succes melodii ale sale, pe lângă „Veta”, putem enumera „Cum am ajuns să te iubesc”, „Mi-e dor de ochii tăi”, „Găsește-mi loc în inima ta” și „Ce e dragostea”.

ADVERTISEMENT

Pe lângă muzică, Ștefan s-a remarcat de-a lungul anilor și ca actor și prezentator de televiziune. A făcut ani întregi audiențe-record la PRO TV, unde era amfitrionul show-ului „Dansez pentru tine” alături de Olivia Steer și Iulia Vântur.

Ulterior, a fost cooptat de Antena 1 pentru a fi jurat în emisiunea X Factor. Cât despre cariera lui de actor, unul din rolurile care l-au consacrat în televiziune, pe lângă cel cunoscut din „Liceenii” este cel din serialul „Băieți buni” de la PRO TV, unde a jucat alături de Cabral.

ADVERTISEMENT