Fotbal intern

Ştefan Bănică s-a implicat financiar la Dinamo: „Să încheiem anul 2020 cu ceva frumos“

01.01.2021 | 15:58
Ştefan Bănică s-a implicat financiar la Dinamo: „Să încheiem anul 2020 cu ceva frumos“
Ştefan Bănică, implicat financiar la Dinamo. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ştefan Bănică este un fan declarat al echipei Dinamo şi, mai mult decât atât, s-a implicat financiar în Programul DDB al suporterilor. Anunţul a fost făcut de PCH în ultima zi din 2020.

Ştefan Bănică este unul dintre cei peste 12.000 de oameni care au donat bani în proiectul suporterilor pentru a salva echipa de suflet.

Peste 800.000 de euro s-au strâns în Programul DDB în anul precedent, iar suporterii sunt acţionari minoritari în club cu 20,06% din totalul acţiunilor.

ADVERTISEMENT

Ştefan Bănică, membru cotizant DDB

Ştefan Bănică este unul dintre marile nume din România care susţine Dinamo atât ca suporter, cât şi financiar, dar această informaţie nu fusese dezvăluită public până acum.

Mircea şi Răzvan Lucescu, Cristi Borcea, Cornel Dinu, fostul ministru Andrei Gerea, Ion Crăciunescu sau ex-stelistul Nicolae Stanciu se numără printre cei care s-au înscris pe lista celor care au susţinut financiar clubul din Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„ACTORUL, CÂNTĂREȚUL și CÂINELE ȘTEFAN BĂNICĂ SUSȚINE PROIECTUL SOCIOS DDB.

Nu e chiar ușor să crești în umbra unui nume mare. Riscul este să rămâi în ochii tuturor drept ‘fiul lui…’

Așa a fost și pentru Ștefan, mai ales că purta și numele celebrului său tată, talentatul actor Ștefan Bănică. Până într-o zi, când toate colegele noastre de școală nu mai visau altceva decât să-l întâlnească pe băiatul din „Liceenii”.

ADVERTISEMENT

De atunci, Ștefan a fost într-o continuă ascensiune ca artist. În teatru, în muzică, televiziune sau cinematografie, a ajuns un nume greu, foarte greu și foarte căutat. N-a luat numai numele de la tatăl său. A luat arta de a rosti și pe cea de a cânta. A luat și pasiunea pentru fotbal dar pe o altă cale. Oricât de mult l-a tras Ștefan cel Senior spre Giulești, Ștefan cel Mare l-a convins mai mult și l-a atras iremediabil.

Faima sau lumina reflectoarelor nu l-au împiedicat niciodată să-și declare public, chiar la microfon, apartenența sentimentală alb-roșie. Atât de mult a contat Dinamo, încât și-a asumat riscul să-și piardă din admiratori. Nu și din admiratoare, pentru că fostele noaste colege îl mai visează și acum.

ADVERTISEMENT

Și noi continuăm să visăm la un AN NOU în care porțile stadionului se vor deschide. Visăm că echipa noastră va fi tot acolo… Ne adunăm cu mic cu mare din Sălăjan, din Obor, din Titan, din calea Moșilor, umplem tribunele și auzim din stația de amplificare: ‘Astăzi în ȘTEFAN CEL MARE, se adună galeria câinilor…’

LA MULȚI ANI, ȘTEFANE!

LA MULȚI ANI, CÂINILOR!

Ștefan este unul din cei 12.000 care țin în viață Dinamo. S-a înscris în DDB de ceva timp, dar am vrut să-l anunțăm astăzi, ca să încheiem anul 2020 cu ceva frumos“, se arată în comunicatul suporterilor.

ADVERTISEMENT

ACTORUL, CÂNTĂREȚUL și CÂINELE ȘTEFAN BĂNICĂ SUSȚINE PROIECTUL SOCIOS DDB.

Nu e chiar ușor să crești în umbra unui…

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Thursday, December 31, 2020

„Injecţiile“ financiare ale Programul DDB în conturile lui Dinamo au fost extrem de importante în anul precedent, acoperindu-se salarii ale jucătorilor, datorii sau chiar ajutând chiar la obţinerea licenţei pentru sezonul 2020-2021.

  • 12.071 de suporteri dinamoviști (și nu numai…) erau înscriși în Programul DDB pe 1 ianuarie 2021
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri