Life

Ștefan Bănică și-a ales favoriții pentru marele premiu de la X-Factor România: ”Ei sunt băieții mei”

Ștefan Bănică, unul dintre jurații de la X-Factor România, și-a ales favoriții în lupta pentru marele premiu al show-ului, cei trei băieți din echipa lui reușind să îi impresioneze și pe restul membrilor juriului.
04.12.2021 | 12:05
Stefan Banica sia ales favoritii pentru marele premiu de la XFactor Romania Ei sunt baietii mei
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică, unul dintre cei patru jurați ai emisiunii X-Factor, și-a ales, în seara zilei de vineri, 3 decembrie, echipa cu care va merge mai departe, în Battle-urile show-ului, cei trei băieți fiind văzuți de cântăreț ca favoriți pentru câștigarea marelui premiu.

Ce spune Ștefan Bănică despre favoriții lui de la X-Factor România

După trei săptămâni de Bootcamp în care Florin Ristei, Loredana și Delia și-au ales favoriții pentru etapa de Batttle-uri de la X-Factor, a venit rândul lui Ștfan Bănică să își aleagă favoriții pentru aceste gale.

ADVERTISEMENT

Iar ieri, pe 3 decembrie, Ștefan Bănică și-a ales, în sfârșit, echipa de 3 băieți cu care se va prezenta în Battle-urile de la X-Factor. Și, încântat de ceea ce a văzut, Ștefan Bănică i-a caracterizat pe fiecare dintre ei.

”Ei sunt băieții mei”, spunea încântat artistul, referindu-se la Andrei Duțu, Mihai Turbatu și Ionuț Hanțig, adică cei trei aleși din grupul băieților care au urcat pe scena de la X-Factor încerc7ând să îl impresioneze pe Ștefan Bănică pentru a ajunge cât mai departe în concurs.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică este convins că favoriții lui câștigă X-Factor

Claudiu Chichirău, Petru Georoiu, Andrei Duțu, Cătălin Badea, D`Alessandro Edson, Mihai Onilă, Ricardo Mazzi, Mihai Turbatu, Davide Cascini, Ionuț Hanțig, Călin Nemia și Szymon Grzybacz s-au străduit să își demonstreze calitățile vocale în fața juriului X-Factor pentru a avea o șansă la marele premiu pus în joc de show-ul de la Antena 1.

”Este momentul vostru! Trebuie să vă gândiți ce a fost bine și ce nu a funcționat în audiții. Îmbunătățiți unde credeți că este nevoie!”, a spus Ștefan Bănică băieților care concurau să îl impresioneze de pe scena X-Factor.

ADVERTISEMENT

Iar Ștefan Bănică, după ce i-a ascultat pe toți, a explicat decizia de a-i alege pe cei trei. Despre Andrei Duțu, juratul a fost foarte clar, explicând că este un munte de talent: ”Este un posibil X-Factor”. Nici Ionuț Hanțig nu a dus lipsă de complimente, el fiind cel care a reușit să îi dea pe spate pe toți cei patru jurați de la X Factor cu prestația sa rock and roll.

”Mihai Turbatu este unic în acest concurs. I-am spus datorită naturaleței și dezinvolturii cu care cântă”, a mai spus Ștefan Bănică despre ultimul concurent care va merge mai departe în Battle-uri de la X-Factor.

ADVERTISEMENT

X-Factor România continuă cu faza Battle-urilor

X-Factor România va continua cu galele live ajunse în faza Battle-urilor dintre concurenții rămași în show și în lupta pentru marele premiu al emisiunii de la Antena 1.

Până acum, cei patru jurați, Ștefan Bănică, Florin Ristei, Leoredana și Delia și-au ales favoriții pentru această fază a emisiunii, fiecare dintre ei reprezentând câte trei concurenți sau grupuri.

Astfel, Loredana a fost mentorul grupei mixte, Florin Ristei al celei de fete, Ștefan Bănică al grupei de băieți, iar Delia i-a îndrumat pe cei din grupuri.

ADVERTISEMENT