ADVERTISEMENT
Life

Ștefan Bănică și Florin Piersic, întâlnire plină de emoții: ”Unul dintre ultimii mohicani ai teatrului”

Ștefan Bănică este copleșit de emoții după ce a avut parte de o revedere surprinzătoare, ce l-a avut în prim plan pe marele actor al teatrului românesc, Florin Piersic.
Autor: Alexa Serdan | 19.05.2021 | 16:05
Ștefan Bănică și Florin Piersic, întâlnire plină de emoții: ”Unul dintre ultimii mohicani ai teatrului”
Ștefan Bănică și Florin Piersic, întâlnire plină de emoții. Sursa foto: Hepta, Foto montaj Fanatik

Juratul de la X Factor s-a bucurat ca un copil atunci când l-a revăzut după o perioadă lungă de timp pe titanul artei, al teatrului și cinematografiei românești, nimeni altul decât celebrul Florin Piersic.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și marele actor român s-au întâlnit recent, cele două vedete fiind surprinse împreună, la aceeași masă. Cei doi artiști s-au fotografiat unul lângă celălalt, semn că îi leagă o frumoasă prietenie.

Ștefan Bănică și Florin Piersic, revedere surprinzătoare. Cum au apărut împreună

Ștefan Bănică a publicat două imagini emoționante pe rețelele de socializare, acolo unde a lăsat și un mesaj impresionat despre actorul care vine din generația regretatului său tată, Ștefan Bănică Senior.

Soțul artistei Lavinia Pîrva are numai cuvinte de laudă la adresa celui mai iubit și mai apreciat actor român, Florin Piersic, despre care spune că se numără printre „ultimii mohicani”.

ADVERTISEMENT

„O întâlnire dragă și neașteptată cu unul din ultimii mohicani ai „greilor” teatrului și cinematografiei românești, din generația tatălui meu: Florin Piersic!”, a scris vedeta de la Antena 1 în mediul virtual.

Ștefan Bănică și marele actor Florin Piersic
Ștefan Bănică și marele actor Florin Piersic, întâlnire emoționantă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Postarea actorului a ajuns imediat la inimile fanilor, care au apreciat în număr foarte mare reîntâlnirea celor doi actori. Cele două imagini au strâns aproximativ 5.700 de like-uri pe pagina de Instagram, cât și numeroase comentarii.

Internauții s-au declarat încântați că îi pot vedea pe Ștefan Bănică și Florin Piersic în același loc, juratul de la X Factor reușind să le facă o bucurie celor care-l urmăresc în mediul online.

ADVERTISEMENT

„Cel mai cel dintre cei grei”, „Doamne Ștefan, câtă bucurie pe chipul tău”, „Ai redevenit copil în brațele celui care a fost prieten cu tatăl tău”, „Ce frumos. Se simte bucuria ta pură la acel moment”, „Zâmbetul tău de copil face toți banii”.

„Sunteți doi oameni frumoși, o emblemă a țării noastre, cu suflete frumoase”, „Minunat! Ești un norocos și îți mulțumim că împărtășești cu noi aceste poze minunate. Sănătate multă mohicanului”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică, lecții importante de la regretatul său tată

Ștefan Bănică Senior și Florin Piersic au avut o prietenie foarte frumoasă, care a rămas în urma sa prin intermediul fiului său, Ștefan Bănică Junior, care mărturisește că a învățat lecții majore de la regretatul său părinte, decedat acum 26 de ani.

Cântărețul l-a avut drept model pe tatăl său de la care a învățat meseria de actor și nu numai. Vedeta a povestit la un moment dat că nu a profitat de la urma renumelui figurii paterne, care i-a ”predat” de-a lungul anilor numeroase exemple.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!