Life

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, imagine unică. Cum s-au afișat cei doi în vacanță

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai frumoase și unite cupluri din showbiz- ul românesc, însă nu se afișează foarte des împreună în mediul online sau în emisiuni de divertisment.
23.07.2021 | 17:40
Stefan Banica si Lavinia Pirva imagine unica Cum sau afisat cei doi in vacanta
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și partenerul ei de viață, juratul de la X Factor, au rupt gura târgului de data aceasta, după ce s-au afișat unul lângă celălalt, în timpul unei vacanțe petrecute în străinătate, departe de ochii curioșilor.

Cântăreața se bucură din plin de momentele frumoase alături de Ștefan Bănică, dovadă imaginea publicată în mediul virtual. Artista apare alături de celebrul actor într-o imagine unică, în care amândoi sunt cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Antena 1 își ține strâns în brațe soția, în timp ce artista i-a răspuns gestului ținându-l de mână, ambii radiind de fericire.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, poză de colecție. Cei doi s-au fotografiat împreună, în vacanță

Nu numai imaginea a atras atenția asupra lor, ci și mesajul emoționant lăsat de Lavinia Pîrva. Cântăreața a distribuit poza atât pe InstaStory, cât și pe pagina principală de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Iubirea mea”, este descrierea care apare pe fotografia din poveste, în timp ce postarea din flux le transmite urmăritorilor „bună dimineața”.

Așa cum era de așteptat Ștefan Bănică și frumoasa sa soție au primit foarte multe mesaje și aprecieri din partea internauților, care s-au bucurat să-i vadă în această ipostază neașteptată.

ADVERTISEMENT

„Sunteți minunați”, „Doi frumoși”, „Ce simpatici sunteți” sau „Să vă ține Dumnezeu împreună”, sunt câteva dintre comentariile venite de la fani.

Imaginea cu cele două vedete a strâns peste 6.100 de like-uri, semn că internauții așteptau de mult să vadă o poză în care artista și actorul apar unul lângă celălalt.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au un băiat. Cu cine seamănă

La fel de curioși sunt oamenii și în privința fiului lor, Alexandru, pe care vedeta vrea să-l țină ascuns. Cântăreața nu i-a arătat chipul până acum, micuțul apărând în poze cu părul blond.

Podoaba capilară a băiețelului i-a făcut pe mulți să se întrebe cu cine seamănă fiul cel mic al lui Ștefan Bănică și al frumoasei Lavinia Pîrva.

„A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea ține în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea”, a spus la un moment dat artista.

ADVERTISEMENT