Ștefan Bănică, tată de excepție pentru copiii lui. Le-a oferit cel mai mare răsfăț. Puțini părinți își permit asta

Jean Stoian   
în Sporturi
16/09/2020, 08:48
Ștefan Bănică, tată de excepție pentru copiii lui. Le-a oferit cel mai mare răsfăț. Puțini părinți își permit asta
Ștefan Bănică, surprins în ipostaze inedite de tătic

Ștefan Bănică este un tătic de nota 10, cu copiii lui! Artistul și-a eliberat programul extrem de încărcat în această perioadă pentru a putea să le facă acestora o surpriză.

Întreverderea lor a fost una cu totul specială și a fost surpinsă de ochii ageri. Celebrul bărbat le-a făcut mofturile și a dat dovadă că este și un șofer de mare excepție, câtă vreme a avut pasageri în mașina lui.

Juratul de la X Factor, de pe Antena 1, a dat dovadă de multă grijă și devotament câtă vreme s-a aflat în oraș. Sunt puțini părinți celebri care își mai permit așa un răsfăț,

Ștefan Bănică Jr. s-a distrat alături de copiii lui și i-a plimbat cu mașina

Până când au ajuns la destinația avută, cei trei au purtat discuții în mașină, în timpul unor opriri la semafor. Semn că artistul este interesat și de activitățile cotidiene ale copiilor lui, Radu și Violeta.

Pe parcursul întrevederii lor, artistul și copiii lui care deja au ajuns la vârsta adolescenței s-au simțit foarte bine și acesta a dat dovadă că este și un tătic grijuliu, dar și un șofer responsabil.

Câtă vreme i-a avut în autoturismul lui pe Radu și pe fetița lui cu Andreea Marin, a fost foarte prudent la volan. Artistul a condus un BMW Seria 4, un model în nuanțe de roșu, în varianta decapotabilă.

Ștefan Bănică, tată de excepție pentru copiii lui. Le-a oferit cel mai mare răsfăț. Puțini părinți își permit asta
Ștefan Bănică, un tată de excepție cu copiii lui, Radu și Violeta (sursă foto dreapta: spynews)

Acest trio inedit, format din artist și copiii săi din relațiile anterioare a fost surprins de către cei de la spynews. Membrul juriului de la X Factor și-a făcut timp în agenda încărcată și a mers în oraș cu moștenitorii lui.

Totodată, cântărețul a devenit tătic iarăși și în urmă cu un an, când Lavinia Pârva i-a dăruit un băiețel superb, pe nume Alexandru.

Artista a fost foarte preocupată cu noul rol, cel de mămică, pe când Ștefan Bănică s-a întors la rolurile sale din diverse emisiuni și evenimente.

Închide ×