Fotbal intern

Ştefan Bărboianu se judecă de trei ani cu Ionuţ Negoiţă! “A fost un şoc imens pentru mine”

05.09.2018 | 13:45
Stefan Barboianu se judeca de trei ani cu Ionut Negoita A fost un soc imens pentru mine

Ştefan Bărboianu se judecă de trei ani cu Ionuţ Negoiţă. Fostul fotbalist al lui Dinamo a fost acuzat în 2015 că a trântit meciul cu FCSB şi l-a dat în judecată pe patronul “câinilor roşii” după afirmaţiile acestuia. Fundaşul care evoluează la Concordia Chiajna a susţinut că nu se aştepta ca procesul să dureze aşa de mult.

“Durează foarte mult, nu mă aşteptam. Au trecut deja trei ani şi procesul încă nu este gata. Avocatul mi-a spus că aşa va fi, dar nu mă aşteptam la atât de mult, recunosc. Normal că mi se pare ciudată diferenţa de bani, dar nu asta era cel mai important pentru mine. Ci să demonstrez că nu am fost vinovat. Ca lumea să vadă că n-am făcut nimic rău, că a fost o greşeală fotbalistică şi atât. A fost un şoc imens pentru mine, dar cu timpul. Timpul le vindecă pe toate.  În primă instanță am câștigat 100.000 de euro, apoi am făcut recurs și eu, dar și domnul Negoiță. În a doua instanță mi s-a dat dreptate, dar cu o sumă mult mai mică, doar 6.000 de euro, a declarat Ştefan Bărboianu pentru o televiziune de sport.

Ştefan Bărboianu se judecă de trei ani cu Ionuţ Negoiţă

Ştefan Bărboianu se judecă de trei ani cu Ionuţ Negoiţă. Fotbalistul de 30 de ani a susţinut că a trecut prin momente grele după ce patronul lui Dinamo l-a acuzat că este blătuitor“Mi-aduc aminte că mama m-a sunat să mă întrebe ce am făcut!? Ce să fac, sunt în oraş, i-am răspuns. Că lumea a înnebunit, că ce spune Negoiţă de mine. I-am răspuns că poate zice orice, că eu sunt curat. Dar după aceea parcă intrasem în transă, toată lumea mă acuza şi nu mai ştiam cum să mă apăr. Dar apoi a venit telefonul de la domnul Cristi Tănase, de la Concordia, căruia îi mulţumesc foarte mult. Iată că sunt în continuare la Chiajna”, a mai precizat Ştefan Bărboianu.

De la ce a pornit scandalul

După ce FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-1, în returul sezonului 2014-15, Ionuţ Negoiţă l-a acuzat pe Ştefan Bărboianu că a trântit meciul. “Vă vine să credeți că un fotbalist de 27 de ani, cu 200 de meciuri în Liga 1. a comis două faulturi evidente în acea fază în fața arbitrului? Vorbim despre golănie, vorbim despre ticăloșie. Vă aduceți aminte când Mititelu a spus despre Bărboianu că este un trădător? A avut dreptate. Bărboianu a fost dat afară pentru că măsele stricate trebuie aruncate. Nu pe cale amiabilă, a fost dat afară! M-a trădat pe mine, colegii, care jucau pe 3000 de euro, dar și Dinamo. Steaua a trebuit să ne umilească și, prin cine, prin ai noștri?! Am vorbit cu cineva apropiat de el, dar nu public, și mi-a spus că și el i-a spus să lase golăniile, că-l bate Dumnezeu”, a susţinut Ionuţ Negoiţă.

Ştefan Bărboianu se judecă de trei ani cu Ionuţ Negoiţă. Fotbalistul în duel cu Nicuşor Stanciu
Ştefan Bărboianu se judecă de trei ani cu Ionuţ Negoiţă. Fotbalistul în duel cu Nicuşor Stanciu