Life

Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite, imagini surprinzătoare alături de iubita sa. Cum s-au pozat

Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite este extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală, însă recent a apărut în câteva fotografii alături de partenera sa de viață, Teodora Dicu. Cei doi au o relație de câteva luni bune.
27.06.2021 | 19:00
Stefan Borleanu de la Chefi la cutite imagini surprinzatoare alaturi de iubita sa Cum sau pozat
ADVERTISEMENT

Cuțitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, care i-a fost alături în semifinala emisiunii culinare de la Antena 1. Fostul concurent și tânăra formează un cuplu foarte frumos și mai ales, vesel.

Cei doi petrec destul de mult timp împreună atât în țară, cât și în diferite vacanțe de peste hotare. Ștefan Borleanu și Teodora Dicu apar în mai multe imagini împreună.

ADVERTISEMENT

Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite și Teodora Dicu, poze unice

Mai mult decât atât, tânăra i-a făcut o urare specială duminică, 27 iunie, cu ocazia zilei de naștere a bucătarului, care a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani.

„La mulți ani, dragoste”, este mesajul emoționant lăsat de iubita lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite, pe Instagram, alături de un frumos colaj cu poze.

ADVERTISEMENT

Teodora Dicu nu a lipsit nici din semifinala Chefi la cuțite, unde a fost alături de partenerul ei de viață. Tânăra nu a avut nicio emoție când a pășit în bucătăria de la Antena 1, când Ștefan Borleanu a vorbit despre ea.

Acela a fost momentul în care fostul participant din echipa albastră și-a deschis sufletul și a dezvăluit că nu se aștepta să vină în emisiunea culinară tocmai iubita sa.

ADVERTISEMENT

„A intrat iubita mea. Spre surprinderea mea, ea nu a avut emoții, eu am avut emoții. Teo este iubita mea de cinci luni. Este o fată foarte simpatică, amuzantă.

Ea este criticul meu numărul 1, degustătorul numărul 1. M-am bucurat și am aflat că ei au fost juriul nostru. Prietenii noștri, prietenele noastre”, a spus Ștefan Borleanu în semifinala de la Chefi la cuțite, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Ștefan Borleanu și iubita sa
Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite și iubita sa, Teodora Dicu. Sursa foto: Instagram.com

Ștefan Borleanu, susținut constant de iubita sa, Teodora Dicu

Teodora Dicu nu s-a lăsat mai prejos și a mărturisit că este o mare susținătoare a fostului concurent de la Antena 1. Tânăra spune că partenerul ei de viață este o persoană muncitoare și luptătoare atunci când își pune ceva în minte.

Ștefan Borleanu nu a reușit să pună mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro de la Chefi la cuțite, dar cu toate acestea a crescut foarte mult în ochii iubitei sale.

„Nu pot să spun că mă așteptam să ajungă în semifinală, dar îmi doream foarte tare și știam că va ajunge departe. Tocmai pentru că este muncitor și știu că își dorește și el foarte mult”, a spus Teodora Dicu, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT