Life

Ștefan Borleanu, o nouă aroganță la adresa Narcisei Birjaru de la Chefi la Cuțite: “Știu să fac mâncărică de cartofi”

Ștefan Borleanu, total nemulțumit de faptul că Narcisa Birjaru a câștigat competiția, a lansat noi atacuri la adresa acesteia.
22.06.2021 | 15:59
Stefan Borleanu o noua aroganta la adresa Narcisei Birjaru de la Chefi la Cutite Stiu sa fac mancarica de cartofi
ADVERTISEMENT

Ștefan Borleanu s-a arătat foarte nemulțumit de faptul că cea care a câștigat ultimul sezon al emisiunii Chefi la cuțite a fost Narcisa Birjaru. Acesta a făcut, din nou, comentarii acide la adresa învingătoarei.

Ștefan Borleanu a lansat noi atacuri la adresa Narcisei Birjaru

Ștefan Borleanu a recunoscut că este cel mai frustrat concurent de la Chefi la cuțite, iar acest lucru nu a fost pricinuit de alți concurenți, ci de propriul parcurs în cadrul competiției culinare.

ADVERTISEMENT

Fiind invitat la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars, Ștefan Borleanu a lansat noi atacuri la adresa celei care a câștigat sezonul cu numărul 9, anume Narcisa Birjaru.

Astfel, el a spus că știe să gătească tochitură, mâncărică de cartofi și ciorbă, făcând aluzie la lucrurile pe care le-a gătit Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Cuțitul de aur al lui Dumitrescu, nemulțumit că s-a apreciat mâncarea „de casă”

Ștefan Borleanu a mai declarat și că nu a gătit aceste lucruri, pe care le-a exemplificat, pentru că nu considera că este cazul într-un concurs culinar, în care trebuia să își dovedească abilitățile din bucătărie.

„Am declarat că sunt cel mai frustrat concurent din acest sezon. A venit după finală, după ce s-a anunțat câștigătorul. Frustrat am fost pentru că n-am intrat în finală și că nu am putut să-mi joc ultima carte și din cauza alegerilor mele”, a declarat fostul concurent.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a mai spus și că bucătăria a evoluat, având în vedere anul în care suntem, așa că nu mai trebuia gătită într-o competiție de profil mâncare de casă.

„N-am fost inspirat să aleg puiul ăla. Știu să fac și tochitură și mâncare de casă și ciorbă și mâncărică de cartofi cu porc și mazăre, dar acolo e un concurs și am vrut să arăt că știu să gătesc și că bucătăria a evoluat și că suntem în 2021”, a spus Ștefan Borleanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Ștefan Borleanu a primit cuțitul de aur de la chef Florin Dumitrescu, însă a fost eliminat. El a spus, după ce a plecat, că dorește ca cel care câștigă Chefi la cuțite să fie Cătălin Amarandei, colegul său din echipa albastră.

ADVERTISEMENT