Life

Ștefan Borleanu surprinde pe toată lumea cu ultima dezvăluire. Ce ar fi făcut în finala Chefi la Cuțite

Ștefan Borleanu nu a reușit să ajungă în marea finală a show-ului culinar Chefi la cuțite, dar cu toate acestea avea planuri uriașe pentru ultima probă din competiție.
26.06.2021 | 15:52
Stefan Borleanu surprinde pe toata lumea cu ultima dezvaluire Ce ar fi facut in finala Chefi la Cutite
Ștefan Borleanu surprinde pe toată lumea cu ultima dezvăluire. Ce ar fi făcut în finala Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cuțitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu a luat prin surprindere pe toată lumea cu ultima dezvăluire. Fostul concurent de la Antena 1 a mărturisit ce ar fi făcut în finala emisiunii culinare de la Antena 1.

Fostul participant de la Chefi la cuțite a scos la iveală concurenții pe care i-ar fi vrut alături de el în finala concursului de gătit. Ștefan Borleanu se gândea la o „echipă de vis” din care ar fi făcut parte nume mari.

ADVERTISEMENT

Ștefan Borleanu, mărturie după finala Chefi la cuțite. Ce ar fi făcut la ultima probă

Printre cei aleși de fostul semifinalist de la Antena 1 s-ar fi numărat Elena Matei, Alexandru Bădițoaia, Keed, Cătălin Amarandei, Florin Revesz, Rikito și Valentina Ioniță.

O altă curiozitate pe care au avut-o cei care îl urmăresc pe Ștefan Borleanu pe Instagram este în legătură cu premiul de la Chefi la cuțite. Tânărul a spus ce ar fi făcut dacă ar fi luat cei 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Fostul semifinalist de la Antena 1 a dezvăluit că nu se gândea la deschiderea unui restaurant pentru că nu i-ar fi fost de ajuns banii, în schimb ar fi investit premiul în cursuri și vacanțe unde să deprindă și mai bine gustul bucătăriei.

„Este aproape imposibil să-ți deschizi restaurant cu 30.000 de euro. Probabil aș fi investit banii în mine, în cursuri și vacanțe pentru a descoperi cât mai multe lucruri despre gastronomie”, a scris Ștefan Borleanu în mediul online.

ADVERTISEMENT
Ștefan Borleanu, fost concurent de la Chefi la cuțite
Ștefan Borleanu, dezvăluiri după finala Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite, totul despre proiectele viitoare

Mai mult decât atât, fostul participant din echipa lui Florin Dumitrescu a dezvăluit că în curând va fi mult mai activ pe rețelele de socializare. Tânărul este pe punctul de a filma cât mai multe rețete pentru canalul său de Youtube.

Balotina este unul dintre preparatele care nu va lipsi din programul culinar al lui Ștefan Borleanu. Totodată, fostul semifinalist de la Antena 1 nu se oprește aici cu proiectele pentru că are destule în plan.

ADVERTISEMENT

După ce a filmat pentru o reclamă tocmai în Turcia, Ștefan Borleanu este gata să colaboreze cu un fost concurent de la Chefi la cuțite. Este vorba de un fost coleg de echipă originar din Cluj-Napoca, unde va ajunge curând.

În ceea ce privește competiția culinară prezentată de Irina Fodor, cuțitul de aur este foarte fericit că a făcut parte din concursul care tocmai a încheiat sezonul cu numărul 9.

Ștefan Borleanu spune că a avut numai de câștigat, dar a învățat și ce înseamnă să piardă, nu numai în concurs, ci și în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT