Life

Ștefan Ciuculescu a dezvăluit ce sfat i-a dat lui Zanni după ce a câștigat Survivor România: „Fă-o!”

Ștefan Ciuculescu a dezvăluit ce sfat important i-a dat lui Zanni după ce acesta a câștigat competiția Survivor România.
06.08.2021 | 12:36
Stefan Ciuculescu a dezvaluit ce sfat ia dat lui Zanni dupa ce a castigat Survivor Romania Fao
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu a vorbit despre concurenții de la Survivor România, oferind câteva detalii neștiute la mai bine de o lună după încheierea show-ului fenomen de la Kanal D.

Fotbalistul a ținut să precizeze un lucru pe care unii oameni i l-au tot reproșat în ultima vreme. În mediul online, mulți dintre internauți i-au scris lui Ștefan că acesta ar avea ceva împotriva lui Zannidache, asta pentru că el refuză mereu să facă anumite comentarii despre trapper.

ADVERTISEMENT

Ștefan a spus că nu este certat și nu are absolut nimic cu Zanni. Dimpotrivă, acesta a stat de vorbă cu câștigătorul Survivor România de câteva ori și i-a oferit niște sfaturi importante.

Ștefan Ciuculescu l-a sfătuit pe Zanni să nu renunțe la visul de a-și cumpăra o casă

„Mă înțeleg bine cu Zanni. Când ne-am văzut am stat de vorbă. Chiar i-am spus la un moment dat, bă, caută-ți casă, e cel mai important. Cea mai mare realizare a unui om într-o viață este să aibă casa lui.

ADVERTISEMENT

Poți să faci asta în momentul ăsta. Fă-o! N-am nicio problemă cu nimeni”, a declarat Ștefan Ciuculescu în emisiunea Ștafeta mixtă de pe Youtube.

Ștefan a mai spus că toate lucrurile rele și animozitățile din concurs au rămas în Republica Dominicană. Cel puțin din partea lui, nu mai există motive de dușmănie cu oamenii împotriva cărora a luptat în reality-show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Relații neașteptate după Survivor România

Ciuculescu a povestit că acum face caterincă pe seama lucrurilor pe care le-a trăit în emisiune. Se înțelege foarte bine cu o parte a foștilor concurenți, în special cu Starlin și Sorin de la Războinici.

După terminarea concursului, foștii concurenți au închegat relații de prietenie la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Albert Oprea și Simona Hapciuc au devenit extrem de apropiați, iar la un moment dat s-a crezut că sunt iubiți.

ADVERTISEMENT

Războinicul a recunoscut că este atras fizic de Simona, dar că nu e vorba de ceva mai mult între ei doi. O altă relație care a atras atenția tuturor, de data asta una de iubire, este cea formată între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu.

Cei doi au fost despărțiți câteva zile la doar trei zile după competiție, însă au reluat recent legătura și se pare că sunt deciși să își acorde o nouă șansă.

 

ADVERTISEMENT