Life

Ștefan Ciuculescu a imitat-o pe Elena Marin de la Survivor România. Se va supăra concurenta când va vedea imaginile?

Ștefan Ciuculescu a imitat-o pe Elena Marin de la Survivor România în cadrul unui interviu online.
02.07.2021 | 13:49
Stefan Ciuculescu a imitato pe Elena Marin de la Survivor Romania Se va supara concurenta cand va vedea imaginile
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu a imitat-o pe Elena Marin de la Survivor România în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă” de pe Youtube și nu a fost singura celebritate pe care acesta a parodiat-o. Nu a scăpat nici Gigi Becali!

Ștefan a vorbit din nou despre Elena și, aproape sătul să mai dea explicații pe marginea comportamentului ei, acesta a spus că nu suportă pisiceala și moțăiala fetei.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a primit o serie de remarci din partea fanilor dansatoarei după ce acesta i-a spus și lucrurile negative. Chiar dacă a apărat-o de multe ori în competiție, Ștefan și-a pierdut la un moment dat răbdarea cu fosta asistentă de televiziune.

Ștefan Ciuculescu, despre Elena de la Survivor: „Nu mai veni la mine cu pisiceală”

„Înercam să îi spun: nu mai veni la mine cu pisiceală și moțăiala din asta că nu-mi place. Pierzi tu pentru tine. Aaa, câștigi pe partea cealaltă, acasă”, a declarat Ștefan Ciuculescu pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Faimosul i-a imitat pe câțiva dintre concurenți. A încercat să danseze cum dansa Sebi Chitoșcă, căruia i-a pus porecla ”regina bălții”.

Cea mai bună imitație a fost a Elenei Marin. Ștefan a dezvăluit că aceasta avea niște brățări de mătănii și de fiecare dată când vorbea dădea din mâini.

ADVERTISEMENT

Acesta a luat poziția Elenei în platoul de la Wownews și a făcut întocmai așa cum se manifesta concurenta în consiliu.

Alex i-a pus în față lui Ștefan tot felul de situații în care era implicată Elena, iar acesta gesticula în funcție de contextul dat, exact ca ea.

ADVERTISEMENT

L-a imitat și pe Gigi Becali

Fotbalistul a mărturisit că în ciuda criticilor pe care i le-a adresat fostei asistente tv, nu s-ar supăra dacă aceasta ar câștiga competiția.

Ciuculescu a mai spus că oricare dintre ce doi faimoși ar câștiga competiția, el s-ar bucura foarte tare.

„Unul dintre ei să câștige premiul pentru că merită”, a spus fostul concurent de la Survivor România.

După ce a imitat-o pe Elena Marin, acesta a trecut la Gigi Becali. Acesta, pe vocea latifundiarului din Pipera, i-a răspuns unei doamne care l-a criticat că a imitat-o pe Elena Marin: „Dar când l-am imitat pe Zanni v-a convenit, nu? He, he he”.

Concursul Survivor România se apropie de marele final. Deznodământul celui de-al doilea sezon va avea loc sâmbătă, 10 iulie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT