Life

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România a tras-o de mânecă pe Teo Trandafir: „Nu fiți subiectivă. Știu că aveți o apropiere față de Zanni”

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România a tras-o de mânecuță pe Teo Trandafir, în direct via Skype din Republica Dominicană.
21.06.2021 | 18:30
Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania a traso de maneca pe Teo Trandafir Nu fiti subiectiva Stiu ca aveti o apropiere fata de Zanni
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu a intervenit în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir în direct din Republica Dominicană pentru a vorbi despre experiența trăită la Survivor România.

Concurentul eliminat în gala din 20 iunie 2021 a spus că a învățat foarte multe lucruri din ceea ce a trăit în reality-show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă ar mai fi putut rezista în competiție, Ștefan a zis că e posibil să fi tras mai mult de el căci în ultima vreme era destul de slăbit. La o lună și ceva după ce a început să se acomodeze corpul a început să îl lase și nu mai dădea randamentul din primele săptămâni.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România i-a tăiat-o lui Teo Trandafir în direct din Dominicană

Portarul a tras-o de mânecuță la un moment dat pe prezentatoarea de la Kanal D. Aceasta a vrut să afle dacă îi poartă pică lui Zannidache pentru că l-a propus spre eliminare și a ieșit în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Ștefan i-a cerut moderatoarei să nu fie subiectivă spunând că a văzut că este apropiată de Zanni. Teo i-a replicat imediat și a spus că întrebarea ei nu are nicio legătură cu ce crede despre Zanni și ce fel de relație are ea cu el în afara platoului de televiziune.

Teo i-a spus lui Ștefan că întrebarea ar fi fost valabilă și dacă l-ar fi propus spre eliminare Gigel.

ADVERTISEMENT

„Nu fiți subiectivă, doamna Teo! Știu că aveți o relație de apropiere cu Zanni”, i-a tăiat-o Ștefan Ciuculescu prezentatoarei lăsându-i pe telespectatori perplecși.

„Pentru mine ce rămâne în competiție va rămâne acolo. Nu îmi stă în caracter să port ranchiună. De ce aș purta ranchiună într-o competiție? ”, a fost răspunsul dat ulterior de sportiv, nuanțându-și poziția.

ADVERTISEMENT
ștefan ciuculescu
Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, în lacrimi la Teo Show când a spus că nu se aștepta să fie atât de susținut. Foto: captură Kanal D

A plâns când a văzut cât de mulți oameni l-au susținut

Ștefan a spus că imediat după ce a părăsit echipa a intrat pe internet pentru a vedea ce a spus lumea despre el. Bărbatul a susținut că a primit mii de mesaje de felicitare și de încurajare. Asta l-a făcut să plângă.

Ștefan a mărturisit că nu se aștepta să primească atât de multe dovezi de iubire din partea telespectatorilor.

„Am văzut reacția oamenilor și m-a surprins plăcut.  Sunt mii de mesaje. Multe de încurajare. Sunt și multe de hatereală”, a adăugat Ștefan de la Survivor România.

 

 

ADVERTISEMENT